• UVV gaat verbouwen

  Net als alle sportverenigingen in Nederland is UVV zwaar getroffen door de Corona crisis. Gelukkig kan er inmiddels weer getraind worden en echte wedstrijden zijn hopelijk in september 2020, of misschien al eerder weer mogelijk. Toernooien zijn niet doorgegaan en de horeca moest sowieso nog gesloten blijven.

  Het algemeen bestuur van asv UVV, hierin zijn alle sportverenigingen vertegenwoordigd, heeft besloten om de komende twee maanden de horeca van UVV een grote facelift te geven. We hopen dat wij jullie dan begin september 2020 mogen ontvangen in een prachtige horecagelegenheid.

  Natuurlijk willen wij jullie graag van het verloop van de verbouwing op de hoogte houden. We zullen daarom twee keer per maand een korte update geven van de voortgang in het “Kantine Facelift Nieuws”. Maar eerst gaan we jullie vertellen wat er tot nu toe allemaal al gebeurd is.

  In de eerste plaats hebben we afscheid genomen van brouwerij Heineken. We zijn een Utrechtse vereniging die al ruim 115 bestaat en daarom hebben we nu gekozen voor een echte Utrechtse brouwerij namelijk De Leckere. Een gezellige brouwerij die een groot assortiment van bieren levert. Het huisbier zal De Leckere Pils worden, maar we zijn van plan, om ook een wisselend assortiment speciaal bieren van De Leckere op de tap te hebben. Ook wordt het assortiment van de keuken aangepast en uitgebreid. Naast de bekende producten gaan we door de week ruim belegde en goed gevulde (warme) panini aanbieden, die je bij de bar kunt bestellen. In het weekend, als de keuken open is, zal het aanbod nog uitgebreider en gevarieerder zijn. In één van onze “Kantine Facelift Nieuws” berichten zullen we de nieuwe leverancier zelf aan het woord laten om het assortiment toe te lichten.

  Er worden vanaf nu Coca-Cola producten verkocht. Fanta hoort daar ook bij. De nieuwe producten worden vermeld op de schermen die wij in het horecagedeelte gaan ophangen. We zullen proberen met het aanbod zo flexibel mogelijk te zijn. Mocht je suggesties hebben, dan kan je contact opnemen met het horeca-management van asv UVV.

  Onze horeca is de afgelopen dagen leeggeruimd. Maandag 22 juni gaat het grote breken beginnen. Omdat jullie voorlopig niet naar binnen kunnen, zullen we bij de nieuwsberichten ook wat foto’s toevoegen zodat iedereen het verloop van het project een beetje kan volgen. Als bijlage bij dit bericht zit een schets zodat je een idee kan krijgen hoe het er straks allemaal uit gaat zien.

  In onze volgende nieuws update kunnen jullie kennis maken met onze nieuwe brouwer. In een interview zal hij het één en ander vertellen over brouwerij De Leckere en de heerlijke bieren die ze daar maken.

  Mis het niet!

  Het Horeca-team asv UVV