• VoetbalAcademie Op Maat organiseert de 1e Summer Olympics Soccer Games 2020 (6 tot en met 14 jaar)
  Het is zover! De eerste editie van de voetbalAcademie Op Maat van de ‘Summer Olympics Soccer Games 2020’. Na een paar weken rust gaan we lekker een hele dag voetballen. Hoe lekker is dat om samen met je vrienden te voetballen voor mooie prijzen.

  VoetbalAcademie Op Maat organiseert op het complex van UVV de Summer Olympics Soccer Games 2020. Hier ga je samen met een team allerlei oefeningen (games) doen waarin je per oefening punten kunt scoren voor je zelf en voor jouw team. Dit naar het voorbeeld van de Olympische spelen. Je draagt een kaart bij je waar je punten worden bijgehouden. En aan het einde van de dag hebben wij mooie prijzen in het verschiet (per team en per individu). Na de telling van de punten gaan we over tot de prijsuitreiking.

  Wil jij bekroond worden tot kampioen van de 1e editie van de Summer Olympics Soccer Games 2020, kom het dan laten zien!!!

  Inschrijven
  De inschrijvingen gaan hard, dus zorg dat je niet te laat bent en schrijf je nu in.
  Meedoen kost € 15 per kind. Een gezonde snack en een drankje daar zorgen wij voor.
  Stuur een Whatsapp naar het volgende nummer 06-22999618 ovv naam, geboortedatum kind en het niveau of team waar hij of zij nu speelt.
  Groepsindeling:
  Groep 1: leeftijd 6 tot en met 8
  Groep 2: leeftijd 9 tot en met 11
  Groep 3: leeftijd 12 tot en met 14

  Datum: Zaterdag 18 juli 2020
  Tijd: 10.00 aanwezig. We starten om 10.30 en eindigen de dag rond 15.00.
  Locatie: UVV Sportpark de Paperclip te Leidsche Rijn.

  Met sportieve groet en tot ziens !!!
  Voetbalacademie Op Maat