• AANSTELLING NIEUWE HOOFD OPLEIDING: ROEMER COOLEN

 • Beste UVV-ers,

  Wij delen graag mee dat Roemer Coolen is aangesteld als de nieuwe Hoofd Opleiding van UVV Voetbal.

  Roemer is jarenlang actief binnen onze vereniging, gestart als pupil en doorgegroeid als jeugdspeler en -trainer. Daarna heeft hij verschillende functies binnen de organisatie bekleed en is momenteel actief als speler in Heren 1. Roemer beschikt echt over het UVV DNA en begrijpt als geen ander wat onze club zo bijzonder maakt maar ook nodig heeft.

  Met sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden is Roemer in staat om een goede organisatie neer te zetten en mensen te verbinden tot sterkere teams. Als zowel speler als trainer, samen met diverse opleidingen bij de KNVB, heeft hij de nodige ervaring opgedaan om de jeugdopleiding naar nieuwe hoogten te brengen.

  Roemer Coolen:
  "Ik ben trots op mijn benoeming tot de Hoofd Opleiding van UVV, de voetbalvereniging van Leidsche Rijn waar we met zijn allen aan het bouwen zijn naar een geweldige vereniging. Het is voor mij een hele een mooie en dankbare rol waarin ik me zal inzetten voor het verbeteren van de gehele opleiding met plezier, progressie en goede prestaties. Als speler, voormalig trainer, coördinator en bestuurslid van de vereniging begrijp ik de verschillende belangen om de vereniging te verbinden en te verbeteren. Mijn doel is om samen met alle UVV'ers de glans terug te brengen naar de vereniging waar Marco van Basten in zijn jeugd heeft gespeeld. Met als gevolg dat UVV een familievereniging is waar we met zijn allen bouwen naar het hoogst haalbare."

  Mohammed Kassrioui:
  UVV voetbal 
  heeft een nieuw Hoofd Opleiding mogen verwelkomen, en we kunnen met genoegen zeggen dat deze benoeming een aanwinst is voor onze club.

  De nieuwe Hoofd Opleiding is geen onbekende voor ons. Roemer heeft UVV altijd nauw aan het hart gedragen en heeft zich jarenlang ingezet als trainer en vrijwilliger in diverse facetten van onze club. Zijn toewijding en passie voor de ontwikkeling van onze jeugdspelers zijn onmiskenbaar, en we zijn ervan overtuigd dat zijn ervaring en kennis van ons DNA als club de jeugdopleiding naar nieuwe hoogten zullen brengen.

  Als bestuur heten we onze nieuwe Hoofd Opleiding van harte welkom in zijn nieuwe rol. We zijn ervan overtuigd dat hij een positieve invloed zal hebben op de toekomst van onze club. 
  Laten we samen onze nieuwe Hoofd Opleiding ondersteunen en hem aanmoedigen in zijn inspanningen om de jeugdopleiding van UVV Voetbal te laten groeien en bloeien. We wensen hem veel plezier en succes in zijn nieuwe functie.  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur van UVV Voetbal