• Dit bericht is bedoeld voor de trainers en team managers die toegang hebben gekregen tot de KNVB Wedstrijdzaken App (dit is dus een andere app-website dan www.voetbal.nl) en gaat over de aanstelling van de scheidsrechter bij een groot veld thuiswedstrijd.

  De aanstellingen van scheidsrechters is in principe op woensdag voor 12:00 beschikbaar in de KNVB Wedstrijdzaken app. We stellen vanuit de club onze clubscheidsrechters voor thuiswedstrijden alleen aan voor groot veld jeugdwedstrijden, O13 en ouder, en incidenteel een jeugdscheidsrechter voor een half veld wedstrijd, O11 en O12 (als we dat doen zullen we dat direct met het team communiceren!). Als er woensdag voor 12:00 geen scheidsrechter zichtbaar is dan zal het team dit zelf moeten regelen. Helaas hebben we dit jaar nog minder scheidsrechters beschikbaar die ook nog eens andere teams begeleiden dus het gaat simpelweg niet elke week passen. Hou hier dus op tijd rekening mee en regel een scheidsrechter!

  Heb je een enthousiaste ouder gevonden die het leuk lijkt en vaker wil doen? Stuur dan even een bericht naar scheidsrechter@uvv-voetbal.nl dan nemen we contact op.

  De aanstelling van een clubscheidsrechter vanuit de club is zichtbaar in de KNVB Wedstrijdzaken App bij de wedstrijd van je team onder Officials:

  Aanstelling scheidsrechter in KNVB Wedstrijdzaken App

  Als het Officials scherm leeg is moet je zelf een scheidsrechter regelen voor je thuiswedstrijd!

  Meer informatie over de KNVB Wedstrijdzaken App:

  https://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/spelregels-wedstrijdinformatie/wedstrijdinformatie/wedstrijdzaken-app

  https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/9000108739

  Vriendelijke groet,

  UVV Voetbal Wedstrijdsecretariaat

  Stefan en Henri