• BESTUUR

 • Met positiviteit bouwen aan een toekomst in 't hart van Leidsche Rijn: UVV gaat voor Plezier. Progressie & Prestatie.

  Het bestuur van UVV bestaat uit drie bestuursleden, te kennen als het dagelijks bestuur. De voorzitter van de vereniging is Mohammed Kassrioui. Als ondernemer, ouder van een voetballende zoon en betrokkeling van de vereniging wil hij UVV rust en orde brengen. Met zijn achtergrond in de politiewereld is hij momenteel als Trainer/Coach/Consultant actief bij BeHr Groep en werpt hij een geheel nieuwe blik op diversiteit, namelijk: diversiteit van denkkracht. Bij UVV wil hij vooral dat we veel vriendelijker naar elkaar zijn en vindt hij het belangrijk dat iedereen zicht thuisvoelt bij de vereniging. Een warm bad hoort UVV te zijn, zo zegt hij zelf. Waar je met plezier progressie boekt en als team en individu prestaties behaalt.

  Renzo Elling is aangetreden als penningmeester. Hij heeft zijn Bachelor Bedrijfskunde recentelijk afgerond en wil UVV de komende jaren financieel gezond houden. Goed beleid is hiervoor nodig zo vindt hij. Renzo is al jaren actief als voetballer bij UVV en speelt momenteel aan de linkervlank bij Heren 1. Als echte winnaar strijdt hij wekelijks voor het elftal. Hij wil ook als gehele voetbalvereniging winnen, om samen te bouwen naar een mooie toekomst.

  Tot slot is Nancy van de Braak secretaris van de vereniging. De communicatie mag en moet beter. Daar gaat ze zich hard voor maken. Ze is al meer dan 10 jaar verbonden aan de vereniging met voetballende zoons en speelt in de Dames 35+ waar ze wekelijks plezier heeft. Ook staat ze wekelijks achter de bar en gaat ze dus als secretaris het secretariaat verzorgen.

  Heb je vragen aan het bestuur, neem dan gerust contact op:

  De voorzitter kun je bereiken op het mailadres: voorzitter@uvv-voetbal.nl
  De penningmeester is te bereiken op het mailadres: penningmeester@uvv-voetbal.nl
  De secretaris kun je mail op het mailadres: secretaris@uvv-voetbal.nl