• Voetbalvereniging UVV midden in Leidsche Rijn is altijd op zoek naar mensen die willen helpen om de vereniging te maken tot de leukste en beste vereniging om te voetballen. Iedere week spelen er honderden jeugdleden en senioren bij en voor UVV.

  Om dit mogelijk te maken is er altijd behoefte aan iedereen die hier graag een steentje aan bij wil dragen. We hebben een kantine met een bar, waar gezelligheid altijd welkom is. Met een drankje dat misschien wel door jou geserveerd gaat worden. Er zijn ook veel andere taken beschikbaar zoals het coördineren van wedstrijdschema’s, het ontvangen van gastteams en het bijhouden van het complex zodat iedereen zich welkom kan voelen. Ook op de velden is er altijd behoefte aan inzet in de vorm van scheidsrechters en grensrechters. Ben je meer iemand die met de computer handig is dan kunnen we ook altijd mensen gebruiken voor de website en social media.
  Voor ondernemers hebben we een sponsorcommissie waarmee we niet alleen kijken naar een eventuele financiële bijdrage maar ook (lokale) ondernemers willen verbinden.
  Actieve participatie bij UVV is niet alleen maatschappelijk betrokken maar verdient ook een waardering omdat jij het mogelijk maakt dat alle voetballende leden kunnen sporten.

  Ben jij de persoon die ons kan helpen of wellicht ken je iemand die het leuk vindt om te helpen maar het spannend vindt om de eerste stap te zetten. Breng hem of haar met ons in contact! Jong of oud, we kunnen niet zonder jullie hulp

  Mail naar: vrijwilligerscoordinator@uvv-voetbal.nl

  Met sportieve groet,

   

  Wilbert Dumont

  Bestuurslid Participatiebeleid