• EINDELIJK! NIEUWE BESTUUR STELT ZICH VOOR: WE GAAN MET ZIJN ALLEN VOOR POSITIVITEIT

 • Beste UVV'er,

  We zijn verheugd om de komst van het nieuwe bestuur aan te kondigen. Het nieuwe bestuur dat op 24 mei 2023 is aangesteld bestaat uit drie leden, namelijk: Renzo Elling als penningmeester, Nancy van de Kraak als secretaris en tot slot is Mohammed Kassrioui als voorzitter aangesteld. Renzo heeft een achtergrond in finance met zijn studie bedrijfskunde, speelt in Heren 1 en wil de vereniging dan ook als penningmeester en speler verder helpen. Nancy is al jaren lang lid bij UVV met voetballende kinderen en heeft veel oog voor structuur. Ze wil ervoor zorgen dat UVV op communicatief en organisatorisch gebied stappen maakt. Tot slot wil Mohammed als voorzitter iedereen in zijn of haars kracht laten functioneren. Hij wil een dienstbare voorzitter zijn. Mohammed staat ervoor dat we als vereniging vooral vriendelijker naar elkaar gaan zijn en wil naast de communicatie ook de sponsoring van UVV naar een hoger niveau tillen.

  Bovenal gaat het bestuur UVV leiden naar een positieve toekomst vol met plezier, progressie en uitstekende prestaties. Doel is om UVV naar gezonde hoogtes te tillen en een positieve en succesvolle omgeving te creëren voor alle betrokkenen.

  Plezier 

  Het primaire doel van het bestuur is er om ervoor te zorgen dat elk lid van speler tot trainer, van vrijwilliger tot ouder, een gevoel van plezier en voldoening ervaart binnen UVV. Het bestuur is ervan overtuigd dat plezier centraal moet staan in de werkzaamheden en dat dit voorwaardelijk is om een sfeervolle vereniging te creëren op en rondom het veld. "Zonder plezier, geen progressie en prestaties."

  Progressie

  De tweede pijler die centraal staat om onze toekomst vorm te geven betreft progressie. Het bestuur staat voor het geven van kansen voor persoonlijke en collectieve groei, zowel op als buiten het veld. Door te kiezen voor een cultuur waar verbeteren de norm is, streven we ernaar om volledige potentie en talentontwikkeling te bevorderen. "Wij vinden het dan ook belangrijk dat iedere speler, welk niveau dan ook, in een veilige omgeving het beste uit zichzelf kan halen."

  Prestaties

  Tot slot vormen de prestaties bovendien de hoeksteen van onze visie. We erkennen dat prestaties in het voetbal discipline en een winnaarsmentaliteit vereist en dat de standaarden hoger moeten liggen.  Door een competitieve en ondersteunende omgeving te bevorderen, zullen we onze teams ertoe aanzetten om beter en beter te worden. "Wij, als bestuur zijnde, werken goed samen met de technische commissie om ervoor te zorgen dat UVV de komende jaren gaat groeien en uitblinken. Wij zijn we er alleen om te toetsen of het gestelde beleid door de technische commissie wordt uitgevoerd. Wij bemoeien ons zo min mogelijk met de inhoud, aangezien de kenners het voortouw hierin moeten nemen."

  Als UVV zijnde begrijpen we dat succes niet alleen wordt afgemeten aan hoe hoog teams voetballen en hoeveel spelers er door hun talenten een stap maken naar een betaald voetbalorganisatie. We staan er daarom voor dat we gaan voor een vereniging met een sterke en verbindende clubcultuur waarbij duurzaamheid voorop staat (een leven lang lid bij UVV). Zo maken we een positieve impact op de vereniging en de omgeving. UVV streeft ernaar een om een echte eenheid te zijn.

  Het bestuur is blij dat de verantwoordelijkheid is toevertrouwd om deze vereniging te leiden. "Met de steun van belangrijke betrokkenen en de stem van de Algemene Ledenvergadering van 24 mei 2023, hebben we vertrouwen dat we dit samen gaan doen. Samen met alle betrokkenen en vrijwilligers zullen we een vereniging creëren die floreert in het hart van Leidsche Rijn."

  Ga met ons mee op deze reis, waar plezier, progressie en prestatie de leidende principes zijn die de toekomst van UVV vormgeven. Samen bereiken we meer.

  Het nieuwe bestuur wil het voormalige bestuur bedanken voor al haar werkzaamheden. "Het belangrijke en zware werk is gedaan en de club is toekomstgereed gemaakt. Daar heeft het voormalige bestuur een grote bijdrage aan geleverd, ondanks dat dit voor een deel van de leden niet altijd zichtbaar en voelbaar is geweest. De club is klaar voor de toekomst!"

  Namens de communicatie commissie,

  UVV Voetbal

  Denk je na het lezen van dit bericht, "Ik zou wel een rol willen oppakken" of heb je nog vragen? Mail dan naar roemercoolen@gmail.com