• Bij UVV voetballen steeds meer meiden en daar zijn we trots op! Wil je ook een keer meedoen of lid worden? Dat kan! om je direct in te schrijven klik op aanmelden onderaan deze pagina of bekijk eerst onze video.

  Sinds seizoen 2015-2016 kent UVV een afdeling meidenvoetbal. We zijn begonnen met een team van 10 speelsters in de leeftijdscategorie van 7 t/m 9 jaar. 
  Inmiddels heeft UVV al 7 meidenteams bestaande uit bijna 100 enthousiaste meiden in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar uit Utrecht Leidsche Rijn en omgeving. En we groeien nog steeds!
   
  De Meiden teams:
  MO13-1
  MO13-2
  MO13-3
  MO11-1
  MO11-2
  MO09-8
  MO09-9


  De Meiden trainen 2x in de week (maandag- en woensdagavond) en voetballen op zaterdag hun wedstrijden.
  Meisjes die al op jonge leeftijd willen starten met voetballen kunnen vanaf 5 jaar meetrainen met de Kabouters. 
  Het Kabouterteam bestaat uit zowel jongens als meisjes en die trainen op zaterdag. 

  UVV is inmiddels druk aan het werven om nog meer meiden de gelegenheid te geven te kunnen voetballen bij onze mooie voetbalclub. Wil jij ook meedoen? Kom gerust een keer langs, alleen of met een vriendin.
   
  Wil jij ook lid worden van UVV Voetbal? Dat kan, meld je dan nu aan. we zullen dan zo snel mogelijk naar een plaatsing in een team kijken. Het aanmeldformulier is nu in PDF en kan op 2 manieren verzonden worden.

  1) Met de verzendknop onderaan het PDF-bestand, indien dit niet werkt, kies methode hieronder
  2) Door het document na invullen op te slaan en als bijlage te verzenden aan ledenadmin@uvv-voetbal.nl

  Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je deze ook richten aan onze ledenadministratie ledenadmin@uvv-voetbal.nl

  We hopen je snel te zien! :-)

  Aanmelden