• Beste trainers en leiders, 
   
  Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Maxim Edelman, ik ben 23 jaar en kom uit Odijk. Ik ben student fysiotherapie op THIM van der Laan Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie en ben dit jaar de sportverzorger van UVV 1, en daarnaast draai ik het inloopspreekuur op de donderdag avond van 19:30 tot 21:00 uur in de fysio ruimte aan het hoofdveld. Verder voetbal ik op de Zaterdag in Bunnik, en ben ik groot sportfanaat. 
   
  Even een korte uitleg wat het inloopspreekuur inhoudt:
   
  Tijdens het inloopspreekuur kunt u altijd bij mij langs komen voor vragen wat betreft bijvoorbeeld een warming up, of bepaalde klachten die ervaart. Hierbij geef ik u een advies waar u mogelijk op zou moeten letten en/of mee aan de slag kan gaan. Mocht eruit blijken dat er toch iets is waar u wat langer zoet mee bent kan ik u doorverwijzen naar praktijk van Fysio Holland Medicort in Sportcentrum Oudenrijn. 
   
  Mocht u nu ook al klachten ervaren schroom dan niet om de stap naar de fysio te zetten! Samen kunnen we ervoor zorgen dat u weer pijnvrij kan gaan sporten en het maximale uit uw prestaties kan halen. Bent u om wat voor reden dan ook helaas niet in staat om op de donderdag avond van 19:30 tot 21:00 uur bij mij langs te komen, dan kunt u altijd een whatsapp bericht sturen naar: 
  +31 0652322631 of telefonische contact op te nemen met: 088 708 08 00 met uw vraag en/of klacht en dan hopen wij u zo snel mogelijk te helpen en van uw klacht af te helpen. 
   
   
  Met vriendelijke groet,
   
   
  Maxim Edelman