• MARCHEL NEPLENBROEK: BEN JE 15 JAAR OUDER EN AMBITIE ALS TRAINER? MELD JE DAN AAN!

  • "π‘Ύπ’Šπ’π’π’†π’ 𝒅𝒐𝒆 𝒋𝒆 π’Žπ’†π’• 𝒛'𝒏 𝒂𝒍𝒍𝒆𝒏"

    Als je met Marchel Neplenbroek (Hoofd Technische Zaken) een gesprek voert over UVV dan komen er heel veel onderwerpen voorbij. Een greep uit een aantal citaten van Marchel, allemaal gericht op de toekomst van UVV: β€œwe willen dat de club groeit”, β€œonze organisatie kan en moet beter”, β€œclubgevoel waarbij we allemaal dezelfde normen en waarden hebben”. En niet te vergeten: β€œlekker van voetbal genieten!”. Best herkenbaar toch?

    Marchel heeft ook wel een idee hoe te bouwen aan een bestendige toekomst voor UVV. Het begint (en ook dat zal niemand verbazen) bij vrijwilligers! En als het om trainers gaat, dan ziet Marchel zeker ook een rol weggelegd voor de huidige UVV spelers JO16 en ouder!

    Speel jij bij UVV en heb je interesse om (bijvoorbeeld samen met een team- of clubgenoot) een (selectie)team te trainen? Neem dan contact op met Marchel Neplenbroek via nummer 06-12712029 of spreek hem een keer aan bij de club. Jullie kunnen dan samen bespreken wat jij de club kan brengen en wat de club voor jou kan doen!