• MARCO DE NEEF: DRAAG EEN STEENTJE BIJ AAN HET TEAM VAN JE ZOON OF DOCHTER!

  • “đ‘Ŧ𝒓 𝒊𝒔 𝒂𝒍𝒕𝒊𝒋𝒅 𝒊𝒆𝒕𝒔 𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒆𝒏, 𝒃𝒊𝒏𝒏𝒆𝒏 𝒆𝒏 𝒃𝒖𝒊𝒕𝒆𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝒗𝒆𝒍𝒅”

    Hallo, voor degenen die mij nog niet kennen, ik ben Marco de Neef. Al bijna 12 jaar betrokken als ouder Ên vrijwilliger bij onze club. Ik ben al een hele poos teamleider, nu van de JO18-1. En dat is leuk! Het geeft energie om het enthousiasme van de jongens te ervaren. Ook de band die je met spelers door de jaren heen opbouwt is gewoon mooi om mee te maken. En niet te vergeten, het voetbalspel is natuurlijk een gaaf spelletje! Daar kan ik enorm van genieten.

    Soms is het wel een uitdaging om de organisatie rondom een wedstrijd rond te krijgen. We kunnen niet zonder de participatie van de ouders. En dan gaat het niet alleen over vervoer naar uitwedstrijden. Voor elke wedstrijd hebben we ook grens/scheidsrechters nodig, is het voor de jongens/meiden leuk als ouders komen supporteren en ook bij het organiseren van teamuitjes wordt betrokkenheid echt gewaardeerd.

    Draag een steentje bij aan het team van je zoon/dochter! Help je trainer en teamleider om er samen voor de kinderen iets leuks van te maken! Zowel binnen als buiten het veld!