• Beste UVV’er,

  Een paar belangrijke agendapunten

  Materiaal inleveren
  Het bijzondere seizoen 2019-2020 loopt ten einde. We gaan op donderdag 9 juli en vrijdag 10 juli materialen inleveren van 17.00 – 19.00 bij de ballenhokken. Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om dan langs te komen met alle trainingsmaterialen zoals ballenzak, ballen, hoedjes, hesjes etc.? Ook graag alle sleutels van UVV sloten inleveren.

  Dus: donderdag 9 juli en vrijdag 10 juli materialen inleveren van 17.00 – 19.00 bij de ballenhokken. Mocht je dit zelf niet kunnen doen, regel dan aub een vervanger. Mocht het dan nog niet lukken, neem even contact op met Henri Wolf, 06 51528670.

  Zodra we alle materialen binnen hebben en gesorteerd hebben, zullen we kijken wat we moeten aanvullen-bijbestellen zodat we in augustus/september weer gereed zijn voor het nieuwe seizoen. Op een later moment volgt er communicatie over de uitgifte van materialen voor seizoen 2020-2021.

  Alvast bedankt voor jullie medewerking.

  Inschrijven zomerkamp Ubuntu
  Ubuntu organiseert op de velden van UVV een zomerkamp voor jongens en meiden van 6 tot en met 14 jaar. Voor meer informatie en inschrijving klik op onderstaande link. https://ubuntu-sport.com/zomervakantie-voetbalkampen/utrecht-leidsche-rijn/