• Ben je een fanatieke voetbalster met ervaring en sta je het liefst elke dag op het voetbalveld en toe aan een nieuwe uitdaging of club, je bent bij ons van harte welkom!

  Wat kun je verwachten?
  Je komt terecht in een super team van spontane, sociale en hardwerkende voetbalmeiden. Je zal heel snel je plekje in dit team vinden, gegarandeerd! Afgelopen seizoen hebben deze meiden in een J014 competitie meegedaan en dat ging goed!
  Zeer waarschijnlijk zal ook in het nieuwe seizoen tegen de jongens worden gespeeld, dat je het maar alvast weet.
  Daarnaast word je door een enthousiaste trainer getraind, en train je 2x in de week op maandag en woensdag. Dit gebeurt op het mooie complex van De Paperclip in Utrecht.
  De meidenafdeling binnen UVV is een groeiende club enthousiaste meiden, maar daarnaast ook met zeer veel betrokken en ervaren trainers, leidsters, ouders en andere vrijwilligers die er alles aan doen om het voetbal binnen UVV meiden nóg leuker te maken (denk o.a. vriendinnen dag, feestje, BBQ, toernooi).
  De MO15-1 is op eigen initiatief zelfs al 2x naar een internationaal toernooi geweest, dan speel je tegen o.a. België, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, weekenden om nooit meer te vergeten.
  Enthousiast geworden?
  Waarom kom je niet gewoon eens bij het team snuffelen op een van de trainingsdagen, dit kan al vanaf 18 mei en wie weet speel je aankomend seizoen bij de MO15-1 van UVV!

  Meld je aan via: coordinatormeiden@uvv-voetbal.nl