• Beste UVV-er,

  Zoals jullie wel of niet weten hebben we een nieuw bestuur bij UVV. Graag willen we ons als nieuw UVV Voetbal bestuur aan de vereniging voorstellen:

  Xander Coolen (voorzitter)

  Vader van twee zoons die van jongs af aan bij UVV op het veld stonden. Xander heeft veel bestuurlijke kennis en vooral ook veel kennis van onze vereniging. Hij is een bekende in de wijk, mede vanwege de rol die hij lange tijd had in de Wijkraad.

  Marcha van Wijnbergern (secretaris)

  Als moeder van zonen die jaren bij UVV op het veld stonden kent Marcha UVV zeer goed. In het dagelijks leven is ze planner op de salarisadministratie van een landelijke organisatie en stuurt ze een groot team aan. Ze doet managementondersteuning en heeft dagelijks met juridische zaken te maken.  

  Marchel Neplenbroek (technische zaken)

  Marchel is a jaren bekend bij UVV vanwege zijn vele activiteiten, waaronder de invulling van het technisch beleid. Samen met Ben Belhadi zal hij ook in ons bestuur het technisch beleid onder zijn hoede nemen. Het is een grote taak waar constant en veel aandacht in gestoken moet worden.

  Stefan van Essen (damesvoetbal)

  Voor velen bekend als onder andere scheidsrechter, maar ook achter de schermen is Stefan al langer een drijvende kracht. Voor het damesvoetbal is er nog veel te winnen bij UVV en wij zijn ervan overtuigd dat Stefan de ideale vertegenwoordiging in het bestuur zal zijn.

  Hassan Benahmed (penningmeester)

  UVV heeft voor financiën iemand nodig met ervaring, kennis en vooral ook rust. Met jarenlange ervaring in de financiële sector is Hassan voor ons de geschikte persoon voor deze rol. Daarnaast is Hassan trainer en heeft hij jaren gevoetbald voor zowel het eerste als het tweede, en aanvoerder geweest.

  Dennis Brinkhuis  (kandidaatsbestuurlid) (communicatie/commercie)

  Loopt net als Xander al een jaar of 14 bij UVV vanwege zijn zoons en dochter. In het dagelijks leven is hij o.a. docent aan de Hogeschool. Met zijn bedrijf in online-diensten is hij ook sponsor van een aantal teams.

  Nico van den Berg (algemene zaken)

  Ook Nico is geen onbekende binnen UVV. Naast dat hij KNVB-scheidrechter is, heeft hij ook al tal van andere activiteiten binnen UVV op zich genomen. Van trainer bij de kabouters tot de ontvangst commissie, van leden administratie tot scheidsrechter coördinator 

  Wilbert Dumont (participatiebeleid)

  De afgelopen jaren is het vrijwilligersbeleid te vaak een negatief onderwerp binnen de vereniging geweest. Noodzakelijk maar ook vergruisd. Een vereniging kan niet zonder, ook UVV niet. Maar het moet wel kloppen. Wilbert is bereid deze belangrijke taak op te pakken en zal daar alle support bij krijgen.

  Onze visie

  Wij onderschrijven allemaal de doelstelling voor een transparante vereniging waarbij de leden centraal staan. Het jaar 2020 heeft veel uitdagingen opgeworpen, ook voor UVV. In 2021 willen we streven om zoveel mogelijk de rust terug te krijgen in de vereniging. Het gaat ten slotte om het voetbal. Ook rust in het bestuur is daarvoor een vereiste.

  Wij staan open voor alle reacties en willen nadrukkelijk een bestuur voor iedereen zijn. 

  Operationeel

  Met dank aan alle vrijwilligers en betrokkenen blijft de operationele kant bij UVV draaien. Dit ondanks Corona, de daarbij horende beperkingen en de bestuurscrisis. Ook wij kunnen niet uitdrukkelijk genoeg zijn in de dankbaarheid voor de mensen die dit mogelijk maken.

  Na het moeizame jaar 2020 willen wij onze schouders er onder zetten om in 2021 weer een vliegende start te maken. Wij hopen daarbij op uw support.

  Met vriendelijke groet,

  Namens het bestuur van UVV Voetbal

  Xander Coolen

  Voorzitter