• Beste UVV'ers,

  Allereerste hopen we natuurlijk dat iedereen gezond is en blijft! We leven in een rare tijd en we hopen dat jullie allemaal, met jullie kinderen en allen die jullie lief zijn, deze bizarre tijd goed doorkomen. Ondanks dat de meesten van ons moeten werken - al dan niet thuis - en daarbij ook nog de kinderen moeten begeleiden voor hun schoolwerk hebben we bij UVV ook een aantal ontwikkelingen die we jullie niet willen onthouden. Wel roepen wij de ouders op erop toe te zien dat de jeugd niet over de hekken van het sportcomplex klimt. Waarvoor onze dank!

  De agenda
  Trainingen en competitie liggen stil. Het clubhuis en het sportpark zijn gesloten. De realiteit dringt op dat dit langer zal zijn dan de aangekondigde datum van 6 april. De sport is nog niet genoemd maar bijeenkomsten met meer dan 3 personen zijn niet toegestaan, dus ……
  We blijven hierin de richtlijnen van de het RIVM en de KNVB volgen. De KNVB heeft een aantal scenario’s voor ogen. Wij houden jullie hiervan op de hoogte.

  Wat kan er niet door gaan:
  Maandag 30 maart: Ledenraadpleging m.b.t. beleidsplan:
  Het bestuur bezint zich op dit moment op een volgende stap in dit dossier.

  Woensdag 13 mei: Algemene Ledenvergadering:
  Zodra er enige duidelijkheid is, komt het bestuur met een nieuwe datum.

  Zaterdag 6 juni: Het Marco van Bastentoernooi.
  Helaas moeten we dit evenement, waar zich al 40 teams uit binnen- en buitenland voor hadden ingeschreven, afgelasten. Er waren al vrijwilligers bezig, maar het meeste werk zat hem tot dusver in de uitnodigingen en het maken van een mooie flyer. Dank Remco Roemer en Peter Lok.

  Zaterdag 13 juni: De Theo Pietersen Familie voetbaldag
  Ook deze dag moeten we helaas van de kalender halen. UVV had deze dag gekozen omdat we deze dag wilden combineren met de door de KNVB uitgeroepen Nationale Voetbaldag om de start van het EK te markeren. Zowel de Nationale Voetbaldag als het EK zijn inmiddels van de KNVB-kalender gehaald. Jammer want het enthousiasme was verenigingsbreed groot. Extra dank hier aan Gouke Beijst, Marcha van Wijnbergen, Sascha van Berkel en Miranda van Schalkwijk.
  Voor beide evenementen geldt dat van uitstel geen afstel komt. We wachten de KNVB af en de speeldata voor volgend jaar en komen dan met nieuwe data voor beide dagen.

  Mail van afgelopen week
  Het voetbalbestuur is vorige week onaangenaam verrast door een mail die is verstuurd door een tweetal leden van het bestuur en een lid van de communicatiecommissie. De rest van het bestuur betreurt de gang van zaken en biedt hierbij een oprecht excuus aan dat a) het ledenbestand oneigenlijk is gebruikt en b) dat de leden zijn lastig gevallen met een interne kwestie. Het spreekt voor zich dat het bestuur zich beraad op de ontstane situatie en dat we jullie op de hoogte houden.

  Steun voor onze sponsoren
  Dan doet het bestuur nog een beroep op jullie allemaal. UVV kent een fiks aantal sponsoren die allemaal een steentje bijdragen aan onze mooie club. Of dat nu in de vorm van teamsponsoring is, via een reclamebord of sponsoring in natura. Denk in deze moeilijke tijden een extra aan hen bij het bestellen van goederen of eten c.q. thuisbezorging. Zij kunnen jullie klandizie in deze barre tijden heel erg goed gebruiken.

  Vrijwilligers
  Mocht u zich voor een van de evenementen als vrijwilliger hebben aangemeld, dan verzoeken we u deze datum vooralsnog te reserveren. De kans is groot, dat als er weer gevoetbald kan en mag worden, de competitie in die maand afgewerkt gaat worden. Ook dan zijn er de nodige vrijwilligers nodig. Wij komen hier bij u op terug zodra mogelijk.
  Daarnaast zijn en blijven wij als bestuur op onze post en willen wij deze tijd dan maar besteden aan de organisatorische kanten binnen de club. We hopen oprecht dat we dit binnen niet al te lange tijd allemaal met jullie – live – kunnen delen.

  Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!!!

  Het voetbalbestuur