• Beste UVV’ers

  Na een turbulente Algemene Ledenvergadering van 7 juli, waarbij vier van de vijf bestuursleden zijn opgestapt, is er veel werk verzet. Gelukkig komt UVV weer in een rustig vaarwater. Samen met vele andere UVV’ers heb ik, Youssef Ouchene, de afgelopen weken gewerkt om de club voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

  Er is in de afgelopen weken veel ondernomen, gesproken en gebouwd. Ik weet dat niet alles even zichtbaar voor de meesten van jullie is. Daarom wil ik jullie kort informeren over de gang van zaken:

  1. Deze periode zijn wij vooral bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen aan het begin van het nieuwe seizoen lekker kan voetballen.
  2. Bestuurstechnisch is het oude bestuur op de achtergrond nog actief om lopende zaken af te ronden. Samen met anderen zal ik op korte termijn een interim-bestuur samenstellen en jullie daarover informeren.
  3. Er wordt ook een Adviescommissie ingesteld met twee opdrachten:
   1. Voorbereiding stemrecht voor alle leden
   2. Advies en ondersteuning aan (interim) bestuur waar nodig.

  Deze adviescommissie zal bestaan uit 5 tot 7 leden die alle lagen van de club vertegenwoordigen. Ook daarover volgt later meer informatie.

  In de tussentijd wordt er met veel enthousiasme gewerkt aan de feestelijke seizoenstart op zaterdag 29 augustus 2020. U bent dan van harte uitgenodigd voor een drankje. Over het programma wordt u nog nader geïnformeerd.

  Nog even de meest belangrijke data op een rijtje:

  Data Wat te doen?
  15 augustus (10.00 - 12.00 uur)

  17 augustus (18.00 – 19.00 uur)

  Ophalen trainingsmaterialen (ballenhok)
  17 augustus Start trainingen
  29 augustus Start bekerprogramma

  JO13-JO15-JO17-JO19-Senioren

  5 september Start competities

  JO8, JO9, JO10, JO11, JO12, JO14, JO16, JO18

  17 september Algemene ledenvergadering
  19 september Start competities

  JO13-JO15-JO17-JO19

  Voor meer informatie en data klikt u hier.

  Belangrijk:

  UVV is een club van, voor en door de leden. Ik wil spelers, trainers, teammanagers, coördinatoren, sponsoren en alle andere vrijwilligers bedanken voor hun lidmaatschap en geleverde inspanning in het afgelopen seizoen. Daarnaast is er door vele vrijwilligers extra hard gewerkt tijdens de coronaperiode en ook nu nog rondom de materialen en velden. Ook deze vrijwilligers verdienen alle lof voor hun inzet.

  Omdat UVV echt alle hulp kan gebruiken vraag ik ook om mij te laten weten in welke rol, op welke manier en wanneer je jouw bijdrage kan leveren. Of het nu in het toekomstige bestuur is of als commissielid en vrijwilliger op andere terreinen. Laat het mij weten door een mail te sturen naar jeugdvoorzitter@uvv-voetbal.nl.

  Tot slot heet ik alle nieuwe leden welkom bij UVV en wens ik iedereen een fijne vakantie toe!

  Met hartelijke groet,

   

  Youssef Ouchene
  Jeugdvoorzitter