• Oefenwedstrijden 10 juli tegen FC Dordrecht

 • Op zaterdag 10 juli komen twee jeugdteams, namelijk de JO14-1 en JO16-1 van FC Dordrecht op bezoek bij UVV. Onze nieuwe JO14-1 start om 12:00 met een oefenwedstrijd tegen de JO14-1 van FC Dordrecht. De nieuwe JO17-1 oefent om 14:30 tegen de JO16-1 van FC Dordrecht. FC Dordrecht speelt met het eerste elftal in de Keuken Kampioen Divisie en heeft een goeie jeugdopleiding. Voor onze UVV-spelers een leuke en interessante krachtmeting.

  Onze hoofd jeugdopleiding beschouwt de wedstrijd voor:

  Achmed Achahbar, oud speler van FC Dordrecht kijkt uit naar de wedstrijden tussen UVV en FC Dordrecht op 10 juli op ons prachtige complex Sportpark de Paperclip.

  Achmed verwacht een interessante wedstrijd waarin UVV vanuit onze eigen club principes de wedstijden aan gaat treden: “Het is een mooi meetmoment maar ook een ervaring/ leermoment voor de trainers en spelers”. Onze hoofd jeugdopleiding verwacht dat er veel strijd geleverd zal worden en dat de ruimtes op het veld klein zullen zijn. Dit maakt dat het voetbal tactisch een wedstrijd gaat worden om van te genieten.

  Kom onze club aanmoedigen en neem lekker een drankje ik de kantine!

  Groet,
  Hoofd jeugdopleiding UVV Achmed Achahbar