• OPLEIDINGSVISIE

 • UVV is een vereniging voor jong en oud, man en vrouw op prestatief en recreatief niveau. Ook binnen onze opleiding willen we ervoor zorgen dat zowel onze allerjongste jeugdleden, als onze oudste jeugdleden de juiste begeleiding krijgen. We maken hierin een onderscheid tussen niet-selectie en selectieteams, maar zorgen er wel voor dat de brug van de niet-selectietak en selectietak laag blijft.

  Hoe we dit doen bij de jongenstak?

  Ons doel is opleiden voor het eerste elftal en als spelers hele hoge kwaliteiten hebben, dan leiden we zo ook voor een deel op voor een betaald voetbalorganisatie. Per lichting streven we ernaar om twintig kinderen aandachtig te begeleiden vanaf de kabouters tot aan de senioren. Dit betekent dat we wekelijks drie keer trainen en tevens creĆ«ren we een klimaat waarbij er vanuit een plezierige omgeving progressies worden geboekt. 

  Voor de niet-selectieteams faciliteren we de juiste hulp vanuit de vereniging, aandacht en een luisterend oor en begeleiding voor trainers. Zo zorgen we ervoor om ook binnen de niet-selectieteams alle spelers te ontwikkelen met plezier.

  We geloven in goede trainers, en dat goede trainers bepalend zijn voor het plezier, de progressie en prestaties binnen het team. Daarom vinden we het opleiden van onze trainers een ontzettend belangrijke graadmeter voor of we het goed doen als vereniging. We leiden onze trainers intern op door trainingen van onze eigen trainers, kijken bij onze partnerclub FC Utrecht en de KNVB voor opleidingen en werken intensief samen met Kuipers/Berk PT om continu verbeteringen door te voeren binnen onze vereniging.

  Op het veld willen we aanvallend voetbal spelen om te winnen, waarbij we ook veel aandacht hebben voor de omschakeling van aanvallen naar verdedigen en verdedigen naar aanvallen. We spelen dynamisch en verzorgd voetbal.

  Hoe we dit doen bij de meidentak? 

  Zie hiervoor technische organisatie meiden

  Technisch beleidsplan 2023-2026

  Het technisch beleidsplan van UVV is in juli 2023 goedgekeurd op de algemene ledenvergadering en geldt als beleid voor de komende drie jaar. Lees hier het technisch beleidsplan.