• Samenwerking FC Utrecht en UVV

  Afgelopen zaterdag 19 oktober heeft het bestuur een Contract getekend bij FC Utrecht, net voor de wedstrijd FCU-PSV. We zijn dus weer terug als RAC club bij FC Utrecht. Na een 2 jarige overeenkomst met Ajax heeft ons bestuur na een evaluatie besloten het contract niet opnieuw te verlengen. Wij zijn de mensen van Ajax zeer dankbaar voor hetgeen zij ons geboden hebben!

  Belangrijkste reden voor de vernieuwde samenwerking met FC Utrecht is met name het feit dat wij de overtuiging hebben dat in het belang van onze leden, de kinderen, het beter is lokaal te blijven voetballen. De impact van reistijd en trainingstijden is groot namelijk. Het niveau van de academie van FC Utrecht is inmiddels kwalitatief uitstekend te noemen. Wij horen dit ook terug van ex UVV spelers die nu bij FC Utrecht spelen! Daarnaast vinden wij de nieuwe overeenkomst meer gericht op samenwerken!

  Daarnaast wilden wij meer grip op het samenwerken hebben, het moet wel degelijk van twee kanten komen tenslotte! Voor afgelopen zaterdag hebben er een drietal gesprekken plaatsgevonden tussen diverse mensen van UVV en FC Utrecht. Technisch inhoudelijk waren Ben Belhadi en Wander Brummel de gesprekspartner. En namens het bestuur Marchel Neplenbroek, Youssef Ouchene en Danny Schoenmakers!

  Op dit moment delen de trainers van FCU al informatie en trainingen met onze trainers en staan er train de trainers trainingen op de planning!  Wij kijken echt met plezier uit naar de samenwerking!

   

  Namens het Bestuur!