• SAMENWERKINGEN

 • FC Utrecht

  Sinds 2020 is FC Utrecht onze partnerclub, we zijn een RAC samenwerkingsovereenkomst aangegaan wat betekent dat we samen met FC Utrecht binnen onze vereniging talentvolle spelers ontwikkelen. Wanneer spelers zich goed ontwikkelen bij onze vereniging, krijgen ze de mogelijkheid (in overleg met FC Utrecht), om stage te lopen bij FC Utrecht. Speelt betreffende speler zich in de kijker dan mag hij of zij trainingen volgen bij de Pre Academie van FC Utrecht. Wanneer de spelers zich daarin ook weet te onderscheiden bestaat de mogelijkheid dat hij of zij de stap naar FC Utrecht maakt. 

  Naast talentontwikkeling is FC Utrecht er ook voor onze trainers. FC Utrecht faciliteert demotrainingen, webinars en geeft interne opleidingen waar UVV trainers aan mee kunnen doen. De kennis die trainers op doen bij FC Utrecht kan daarmee ook worden overgedragen naar onze spelers waarmee de kwaliteit van onze opleiding weer een boost krijgt.

 • Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie (UVVA)

  Sinds het seizoen 2020-2021 kent UVV een samenwerking met UVVA. Dat de namen op elkaar lijken, heeft in de basis niets te maken met de samenwerking. UVVA richt zich namelijk op ambitieuze en talentvolle speelsters die zich in een plezierige omgeving verder willen ontwikkelen. Met deze samenwerking zorgt UVV ervoor dat ook onze damestak op prestatief niveau sterker en sterker wordt.

  Inmiddels zijn er dankzij de UVVA en in samenwerking met UVV vier jeugdteams opgezet en kent UVV sinds het seizoen 2022-2023 ook een Dames 1. Hier zijn we blij mee en trots op, omdat we hiermee een grotere groep bereiken en de meidentak verbeteren.

 • Kuipers/Berk PT

  Vanaf het seizoen 2022-2023 is UVV een samenwerking aangegaan met Kuipers/Berk PT. Kuipers/Berk PT staat voor talent ontwikkelen en altijd het maximale uit jezelf willen halen. De samenwerkingsovereenkomst met Kuipers/Berk PT bestaat uit het faciliteren van individuele en duotrainingen voor onze selectiespelers op de dinsdag en donderdag. Jongens worden beter bij Kuipers/Berk PT doordat ze zich op cognitief, mentaal en technisch gebied verder kunnen ontwikkelen.

  Stan Kuipers is de oprichter van Kuipers/Berk PT en hij wil met deze samenwerking het niveau van onze spelers en opleiding omhoog tillen. Hij is dankbaar voor het gegeven dat hij wat extra's voor de club kan bieden en hoopt dat hij zijn passie en voetbalkennis kan overdragen aan onze jeugdspelers. 

 • Fysio van Leeuwen

  In het seizoen 2022-2023 is UVV een samenwerking aangegaan met Fysio van Leeuwen om een fysio te bieden voor al onze leden. Fysio van Leeuwen heeft 35 jaar ervaring in sportblessures en zorgt met kennis hierover dat onze leden goed geholpen kunnen worden bij het voorkomen en behandelen van blessures.

  Elke maandag is er tussen 18:00-19:00 een spreekuur bij de vereniging in het EHBO hok (deze bevindt zich direct onder de kantine). Tijdens dit spreekuur wordt er door een van de fysiotherapeuten van Fysio van Leeuwen gekeken naar je blessure, stellen ze zo mogelijk direct een eerste diagnose en bespreken met speler (en eventueel met de ouder) het vervolg van de behandeling van de blessure die dan kan plaatsvinden in de praktijk. Aanvullend kan in overleg met de fysiotherapeut een afspraak gemaakt worden om op zaterdag ochtend je te laten intapen in de praktijk.