• TEAMS - MEIDEN

 •   

  In 2015 zijn we bij UVV gestart met het opzetten van het meidenvoetbal. 

  Voetballen in een team. Met elkaar tot het einde strijden. Voor meiden is het belangrijk dat ze met elkaar succes behalen. Bij UVV staat dit plezier in combinatie met ontwikkeling dan ook voorop. 

  Inmiddels hebben we in totaal 8 meiden teams in de leeftijdscategorieën O15, O13, O11 en O9. In elke categorie zijn er twee teams.

  In de toekomst hopen we dit aantal teams uit te breiden, zodat ook de oudere leeftijdscategorieën en senioren bij onze club terecht kunnen!

  Op de teampagina's is informatie te vinden over het team, de competitie, trainers en teammanagers.

 • Op 17 april vindt bij UVV de Vriendinnendag 2020 plaats. Dé dag om je vriendinnen, klasgenoten, buren en familie te laten zien hoe gaaf het is om te voetballen bij een meidenteam bij UVV.
  Op de Vriendinnendag zijn alle meiden welkom tussen 6 en 18 jaar. Je krijgt een inkijk in de trainingen en het voetbal, we leggen je uit bij welke teams je kunt komen voetballen en je gaat voetballen met de meiden en de trainers van de meidenteams. En natuurlijk zorgen we voor wat lekkers.
  De komende weken komt er meer informatie op deze website beschikbaar. Houd de site dus in de gaten.
  Aanmelden voor de Vriendinnendag kan door een mail te sturen naar coordinatormeiden@uvv-voetbal.nl. Je hoeft alleen je naam en leeftijd door te geven, dan weten we dat je komt.
  Tot de 17e!