• TECHNISCHE ORGANISATIE

 • De technische commissie draagt verantwoordelijkheid over het voetbaltechnisch beleid van UVV 1 tot en met de kabouters (de jongens- en mannenafdeling), het doel van de technisch commissie betreft dan ook:

  “Het ontwikkelen, uitvoeren en toezicht houden van het door de vereniging te voeren technische kader.”

  Functies van de technische organisatie

  • De functie van het bestuur is om het voetbaltechnische beleid van UVV vast te stellen en te bewaken en toe te zien op de dagelijkse gang van zaken.
  • De rol van het management is om het gestelde voetbaltechnische beleid uit te voeren en gestelde ambities/doelen te bereiken.
  • De trainers maken de vertaling van het gestelde voetbaltechnische beleid om dit op het veld te bewerkstelligen: trainingen te verzorgen en op de zaterdag de spelers van coaching te voorzien.
 • Marchel Neplenbroek

  Hoofd Technische Zaken Herenvoetbal & Technisch Manager UVV 1

  Marchel Neplenbroek vervult de rol als Hoofd Technische Zaken Herenvoetbal en het eerste elftal. Hij draagt daarmee eindverantwoordelijk over het voetbaltechnische beleid van. Hij vindt het belangrijk dat we met energie en passie samen de vereniging groot maken, hier is iedereen voor nodig.

  Daarnaast vervult hij de rol als Technisch Manager voor het eerste elftal en zorgt ervoor dat het eerste elftal genoeg ondersteuning en begeleiding krijgt om ook dit jaar, na een tweede plaats in het afgelopen seizoen, mee te doen om de bovenste plekken in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal. 

 • Miki Stojanov

  Hoofd Jeugd Opleidingen Jongens

  Miki Stojanov vervult als echte UVV-er met veel voetbalkennis en gedrevenheid de rol als Hoofd Jeugd Opleidingen Jongens. Hij is hiermee verantwoordelijk voor het verbeteren van de jeugdopleiding om de doorstroming naar ons eerste elftal en betaald-voetbalorganisaties te verbeteren. Hij neemt zijn kennis mee die hij bij PSV, De Graafschap en de academie van FC Utrecht heeft opgedaan om de UVV-opleiding te verbeteren. Hij staat voor discipline, het laten excelleren van spelers en het creëren van een werklust voor het hele team. Met zijn visie hoopt de vereniging de komende jaren veel stappen te maken om bij de beste opleidingen uit Leidsche Rijn te horen. 

 • Roemer Coolen 

  Technisch coördinator niet-selectieteams

  Roemer Coolen vervult de rol als technich coördinator van de niet-selectieteams en staat hierbij dicht bij de ontwikkeling van de jeugdspelers. Sinds het bestaan van het sportpark, in 2006, is Roemer onafgebroken betrokken bij de vereniging en speelt momenteel in het eerste elftal. Hij kent de club dan ook door en door. Voorheen vervulde hij ook een rol als trainer, maar nu kan hij zich volledig focussen op het verbeteren van de niet-selectietak zodat ook deze grote groep leden de juiste aandacht krijgt. Met als doel dat er veel plezier onder de leden is, duidelijkheid onder de ouders en doorstroming naar de selectieteams. 

 • Moustapha Talha

  Hoofdtrainer UVV 1

  Moustapha is in het seizoen 2022-2023 de eindverantwoordelijke van het eerste elftal. Hij heeft een historie bij UVV en heeft daarnaast een carrière gekend op betaald voetbalniveau bij onder andere AZ. Moustapha is een echt voetbaldier en zal erin zijn rol alles aan doen om dit jaar het resultaat te overtreffen met eerste elftal. Doel is dan ook om vanuit discipline en met goed voetbal bovenin mee te draaien en te strijden voor het kampioenschap.

   

 • Wander Brummel

  Technisch adviseur onderbouw/kabouters

  Misschien wel de bekendste UVV-er onder onze jeugdleden: Wander Brummel. Wander adviseert trainers en ondersteunt de technisch coördinator in de onderbouw. Hij kent de club door en door, heeft zijn hart in de onderbouw liggen en heeft veel kinderen en trainers wat kunnen bijbrengen. De club is blij dat hij weer een rol van betekenis bij onze vereniging gaat spelen.

 • Djuita Sitepu

  Hoofd Coördinator Jongensvoetbal

  Djuita Sitepu is de Hoofd Coördinator van de jongenstak, wat inhoudt dat ze aansturing geeft over de coordinatoren per lichting. Hiermee is ze verantwoordelijk voor alle niet-voetbaltechnische zaken, die wel belangrijk zijn om de jongens zo optimaal mogelijk te kunnen laten voetballen. Ze stuurt in haar rol indirect de teamleiders aan, die op hun beurt er weer voor proberen te zorgen dat trainingen, materiaal, trainingsdiscipline, teamgevoel en ouderbetrokkenheid allen goed verzorgd worden zodat de trainers zich primair met het voetballen kunnen bezighouden.