• TECHNISCHE ORGANISATIE JONGENS

 • De technische organisatie van de jongenstak krijgt met de dag meer structuur en mensen die onderdeel willen zijn. Onder leiding van Hoofd Technische Zaken Marchel Neplenbroek probeert de jongenstak de prestaties in de gehele opleiding naar een hoger niveau te tillen. Zowel op voetbaltechnisch als op organisatorisch gebied. Daarnaast is Marchel Neplenbroek ook manager bij het eerste elftal en staat hij voor plezier, progressie en prestatie.

  De organisatie/opleiding kent een aantal bepalende functies, namelijk de Hoofd Jeugdopleiding, de Technisch Coördinator niet-selectieteams en de Hoofd Coördinator, deze worden hieronder voorgesteld. De groep wordt ondersteund met selectietrainers, coördinatoren per lichting en de scoutingscommissie.

  Te beginnen met de selectietak, deze wordt geleid door Miki Stojanov. Miki vervult als echte UVV-er met veel voetbalkennis en gedrevenheid de rol als Hoofd Jeugdopleiding. Hij is hiermee verantwoordelijk voor het verbeteren van de jeugdopleiding om de doorstroming naar ons eerste elftal en betaald-voetbalorganisaties te verbeteren. Hij neemt zijn kennis mee die hij bij PSV, De Graafschap en de academie van FC Utrecht heeft opgedaan om de UVV-opleiding te verbeteren. Hij staat voor discipline, het laten excelleren van spelers en het creëren van een werklust voor het hele team. Met zijn visie hoopt de vereniging de komende jaren veel stappen te maken om bij de beste opleidingen uit Leidsche Rijn te horen.

  Roemer Coolen vervult de rol als Technisch Coördinator van de niet-selectieteams en staat hierbij dicht bij de ontwikkeling van de jeugdspelers. Sinds het bestaan van het sportpark, in 2006, is Roemer onafgebroken betrokken bij de vereniging en speelt momenteel in het eerste elftal. Hij kent de club dan ook door en door. Voorheen vervulde hij ook een rol als trainer en bestuurslid, maar nu kan hij zich volledig focussen op het verbeteren van de niet-selectietak zodat ook deze grote groep leden de juiste aandacht krijgt. Met als doel dat er veel plezier onder de leden is, duidelijkheid onder de ouders en doorstroming naar de selectieteams.

  Djuita Sitepu is de Hoofd Coördinator van de jongenstak, wat inhoudt dat ze aansturing geeft over de coördinatoren per lichting. Hiermee is ze verantwoordelijk voor alle niet-voetbaltechnische zaken, die wel belangrijk zijn om de jongens zo optimaal mogelijk te kunnen laten voetballen. Ze stuurt in haar rol indirect de teamleiders aan, die op hun beurt er weer voor proberen te zorgen dat trainingen, materiaal, trainingsdiscipline, teamgevoel en ouderbetrokkenheid allen goed verzorgd worden zodat de trainers zich primair met het voetballen kunnen bezighouden.

  Heb je vragen over de organisatie? Bekijk dan de contactpagina voor de contactgegevens!