• Noah Veringa (JO8-1) verruilt deze zomer het rood-wit van UVV voor het rood-wit van FC Utrecht.

  Noah startte ooit op zijn 4e bij ons in de mini-kabouters en speelt momenteel in de O8-1. Niet als vaste keeper, maar als talentvolle voetballer die ook graag op doel staat..
  Met zijn ver ontwikkelde spelinzicht, voetballend vermogen en zijn duiktechniek maakte hij veel indruk: bij ons op het veld, maar zeker ook bij FC Utrecht.

  Voor UVV natuurlijk weer een kroon op het technisch beleid dat de afgelopen jaren is ingezet door UVV. Met name het afstappen van vaste keepers bij de O8 en O9 zorgt er ons inziens voor dat
  spelers zich op elke positie in het veld blijven ontwikkelen. Noah zelfs zodanig dat hij zich, onder uitstekende leiding van hoofdtrainer O8 Ronald Hagemans, toch heeft kunnen specialiseren als keeper!

  Ongelofelijk trots zijn wij op het mannetje dat niet weg te slaan is bij UVV: maandag-zondag op onze velden te vinden en als hij even niet aan het voetballen is, staat hij met de bal onder de voet óf arm(!) ergens een wedstrijdje te kijken.. Bijvoorbeeld bij zijn broer aka Hoofdtrainer Milan ;-)

  Een anekdote voor de liefhebber: "ooit", tijdens een training van de mini-kabouters, schoot de linksbenige Noah als jochie van 4 een bal met buitenkant-voet, vanaf de achterlijn, in het doel. Een ander jochie van 4 keek zijn trainer aan en zei "woow, dat is echt heel knap". Dat gevoel bleef onze Noah bij heel veel anderen aanwakkeren..

  Noah, topper, heel veel succes in de JO9-1 van FCU! En, we zullen je blijven volgen :)

  Noah:

  Ik ben begonnen bij de mini-kabouters toen ik bijna 5 werd. Daarna naar de kabouters waarvan het laatste half jaar de competitie in. Dat was super leuk en gezellig want wij wonnen bijna alle wedstrijden. Toen kwam ik in JO8-1 als speler maar sinds een paar weken geleden wilde ik graag vaste keeper worden. Dat ging zo goed dat ik stage mocht lopen bij Fc Utrecht en toen ze vroegen of ik daar wilde spelen was de keuze niet zo moeilijk!

  Ik wil UVV erg bedanken voor de leuke en gezellige tijd en mocht het niet lukken bij Fc Utrecht, kom ik graag weer terug naar UVV!!!

  Naast een apart bedankje voor Younes, Wander, Ronald, Prewien (huidige trainers) en Martin (kabouters) uiteraard alle teamgenootjes, bedankt! :)