• Beste ouders / verzorgers,

  Op 3 en 4 januari is er weer het leukste voetbalkamp van Leidsche Rijn, het Ubuntu Voetbalkamp in Leidsche Rijn in de kerstvakantie. Voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar oud op sportpark de Paperclip.

  Ubuntu Voetbalkamp in Leidsche Rijn in de kerstvakantie

  Tijdens het Ubuntu Voetbalkamp in Leidsche Rijn in de kerstvakantie van  draait het om lekker voetballen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het voetbalkamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport to Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel.

  Kinderen van 4 t/m 14 jaar kunnen 2 dagen lekker komen voetballen voor € 145,- (inclusief tenue). Tijdens het Ubuntu Voetbalkamp dragen alle kinderen het oranje Ubuntu Voetbalkamp tenue. Als dit al in bezit is, dan hoeft dit niet nogmaals aangeschaft te worden en zijn de kosten € 30,- lager.

  Inschrijven voor het Ubuntu Voetbalkamp in Leidsche Rijn in de kerstvakantie

  FC Jungle voor kinderen van 4 t/m 6

  Kinderen van 4 t/m 6 jaar kunnen 2 dagen meedoen aan het Ubuntu FC Jungle Voetbalkamp, een speciaal programma om kennis te maken met het plezier van voetbal en bewegen. Ook voor het Ubuntu FC Jungle Voetbalkamp in Leidsche Rijn in de kerstvakantie zijn de kosten € 145,- inclusief tenue.

  Inschrijven voor het Ubuntu FC Jungle Voetbalkamp in Leidsche Rijn in de kerstvakantie

  Thema: Reis rond de wereld

  Het thema van het Ubuntu Voetbalkamp in de Leidsche Rijn in de kerstvakantie is: ‘Reis rond de wereld’. Tijdens de kampen sparen de kinderen met (voetbal)oefeningen en spelletjes landen om aan het eind van het kamp een hele kaart mee te vullen. Maar dit is niet zomaar een kaart… Deze kaart zal bestaan uit de 9 landen waar Right To Play zich inzet voor kinderen die te maken hebben met armoede, uitbuiting en geweld. Op die manier leren de deelnemers spelenderwijs  meer over hoe kinderen in deze landen opgroeien en waar zij mee te maken hebben. Zo’n mooie verenigingscultuur die wij in Nederland hebben is namelijk niet voor iedereen op de wereld zo vanzelfsprekend.

  Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via info@ubuntu-sport.com.

  Wij hebben er nu alweer heel veel zin in en hopen jullie allemaal te zien op maandag 3 januari hij het Ubuntu Voetbalkamp in Leidsche Rijn in de kerstvakantie.

   

  Met vriendelijke groet,

  Team Ubuntu Sport