• Kom naar het leukste voetbalkamp van Leidsche Rijn in de herfstvakantie, het Ubuntu Voetbalkamp. Voor alle kinderen van 4 t/m 14 jaar op sportpark de Paperclip.

  Tijdens het Ubuntu Voetbalkamp in Leidsche Rijn in de herfstvakantie van 2021 draait het om lekker voetballen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het voetbalkamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport to Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel.

  Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen 2 dagen lekker komen voetballen voor € 129,- (inclusief tenue). Tijdens het Ubuntu Voetbalkamp dragen alle kinderen het oranje Ubuntu Voetbalkamp tenue. Als dit al in bezit is, dan hoeft dit niet nogmaals aangeschaft te worden en zijn de kosten € 30,- lager.

  Inschrijven voor het Ubuntu Voetbalkamp in Leidsche Rijn in de herfstvakantie

   

  FC Jungle voor kinderen van 4 t/m 6

  Kinderen van 4 t/m 6 jaar kunnen 2 dagen meedoen aan het Ubuntu FC Jungle Voetbalkamp, een speciaal programma om kennis te maken met het plezier van voetbal en bewegen. Ook voor het Ubuntu FC Jungle Voetbalkamp in Leidsche Rijn in de herfstvakantie zijn de kosten € 129,- inclusief tenue.

  Inschrijven voor het Ubuntu FC Jungle Voetbalkamp in Leidsche Rijn in de herfstvakantie