• UITNODIGING BIJEENKOMST WOENSDAG 7 JUNI 19:00 ‘UVV 2023-2026 – PLEZIER. PROGRESSIE. PRESTATIE.’

 • Beste trainer, teamleider, speler, ouder, vrijwilliger van UVV,

  We zijn verheugd u uit te nodigen voor een belangrijk evenement dat zal plaatsvinden op woensdag 7 juni 19:00-20:30 in de kantine van onze vereniging. De bijeenkomst zal gericht zijn op het bespreken van de strategie ‘UVV 2023-2026 – Plezier. Progressie. Prestatie.’ van onze voetbalclub, die volgens ons essentieel is voor een gezonde en ambitieuze toekomst.

  Waarom deze bijeenkomst?

  Deze bijeenkomst is een belangrijk moment voor ons om als vereniging samen te komen en onze gedachten en ideeën over de toekomstige richting van UVV te delen. Er zullen verschillende belangrijke betrokkenen aan het woord komen om het plan toe te lichten.

  Het plan bestaat uit vier strategische doelstellingen:

  1. Duidelijke regels, normen en waarden (organisatie en cultuur)
  2. Bruisende vereniging van, voor en door leden (activiteiten en vrijwilligers) 
  3. Geïntegreerd ontwikkeltraject voor de jeugd (jongens en meiden)
  4. Seniorentak groeit in kwaliteit en kwantiteit (heren en vrouwen)

  Daarnaast zullen we ook onze plannen voor het komende seizoen presenteren en bespreken hoe we samen kunnen werken om onze doelen te bereiken, we moeten het als vereniging tenslotte met elkaar doen. Hoe meer handjes, des te groter, mooier en leuker deze vereniging kan zijn. We geloven dan ook dat deze bijeenkomst een kans voor ons zal zijn om samen te komen en te werken aan een gezonde en ambiteuze toekomst voor UVV. 

  Aanmelden bijeenkomst en aanvragen stukken

  Meld je aan voor de bijeenkomst en ontvang de stukken voorafgaand aan de bijeenkomst 'UVV 2023-2026 – Plezier. Progressie. Prestatie.' Hoe? Je kunt dit doen door een mail te sturen naar secretaris@uvv-voetbal.nl met in het onderwerp 'Aanmelden bijeenkomst en aanvragen stukken', geef in de mail aan welke rol je binnen de club bestrijkt.

  We zien u graag op 7 juni in onze kantine voor deze belangrijke bijeenkomst. Uw aanwezigheid en inbreng worden zeer op prijs gesteld en we kijken ernaar uit u daar te zien.

  UVV. Plezier. Progressie. Prestatie.