• Beste UVV'ers, We staan te popelen, immers de overheid en RIVM hebben aangegeven dat we voor een gedeelte weer mogen sporten. Maar er zijn wel richtlijnen en zeker ook restricties vanuit de gemeente Utrecht. Worden deze niet gevolgd bestaat de kans dat het sportpark weer op slot gaat. En voor alles gaat dat er morgen nog een noodwet moet worden aangenomen, zodat we daadwerkelijk kunnen starten. Ervan uitgaande dat dit gaat lukken vertrouwen we er op dat als iedereen de regels in acht neemt we in ieder geval weer wat voor de jeugd kunnen doen.  Het vereist wel enige discipline en extra inspanningen van iedereen. En houd er rekening mee dat er ook nog andere sporters op het complex aanwezig zijn. Concreet:

  • Kinderen tot en met 12 jaar mogen weer buiten en met elkaar trainen met maximaal 2 trainers/begeleiders per groep.
  • Jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen onder begeleiding buiten sporten met elkaar, maar dan met 1,5 meter afstand ertussen

  UVV Voetbal wil dit graag faciliteren met de onderbouw en vanaf woensdag 29 april de trainingen weer opstarten (op vrijwillige basis per team). Hiervoor hebben we de hulp van jullie allemaal nodig, in het bijzonder van de trainers en leiders. Naast de maatregelen en richtlijnen vanuit het RIVM en de gemeente Utrecht zijn dit de afspraken:

  TRAINEN (DE TRAINER)

  • Het gaat alleen om trainen
  • Bij voorkeur met 1 volwassene (trainer) per team
  • We trainen op basis van het huidige trainingsschema, verdeeld over de 3.5 kunstgrasvelden. Het trainingsschema: https://www.uvv-voetbal.nl/update-trainingsschema/ (veld 5 invulling: in afstemming met honkbal)
  • We stoppen op tijd (10 minuten voor einde) met de training zodat het volgende team op tijd kan beginnen
  • Gebruik van doelen en doeltjes tijdens de training: zoals altijd, in goed overleg
  • De trainingsmaterialen (ballen, hoedjes, hesjes): “het ballenhok” is niet open; zie hieronder
  • Er zal geen verlichting op de kunstgrasvelden ’s avonds zijn
  • Sportcafé, kleedkamers en toiletten zijn niet beschikbaar. Dus thuis omkleden en naar het toilet gaan.

  WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR EN RESPECTEREN ELKAAR!!!

  TOEZICHT en handhaving (DE LEIDER of een vertegenwoordiger van het team)

  Naast het toezicht en de handhaving vanuit de organisatie van UVV Voetbal vragen we de leider en of een vertegenwoordiger van het team toezicht en handhaving tijdens de training van hun team te verzorgen, op basis van bovenstaande afspraken. Daarnaast: geen ouders in en om de velden: zolang de maatregelen van het RIVM van kracht zijn, zijn ouders niet welkom op en langs de velden. Daarnaast vragen wij om ook buiten het veld de 1,5 meter maatregel in acht te nemen. Ook vragen wij ouders om kinderen enkel te brengen en te halen, en dit door één ouder te laten doen. Er mogen auto’s het terrein op maar om opstoppingen te voorkomen vragen wij iedereen op de fiets of lopend te komen. . De ouders mogen de kinderen allen afzetten en ophalen via de parkeergarage of parkeerplaats naast veld 2, ouders blijven in de auto en mogen niet op het terrein wachten. Kinderen kunnen dus ook niet blijven op het park. Na de training moet iedereen dus echt gewoon naar huis. De kinderen kunnen weer op dezelfde plek worden opgehaald als waar ze zijn afgezet. We moeten voorkomen dat het ‘druk’ wordt op ons sportpark! Kom niet  eerder dan 10 minuten voor aanvang van de sportactiviteit naar de sportlocatie en wacht op aanvang op de daarvoor aangewezen plek.

  Trainingsmaterialen UITGIFTE

  Vanwege de huidige situatie en dat niet alle teams (direct) weer gaan trainen zal het ballenhok de komende periode niet open zijn. We vragen hierbij alle trainers om de materialen voor de komende periode 1malig af te halen bij UVV en daarna in bruikleen te nemen voor de trainingen. Woensdag 29- en donderdag 30 april zijn we aanwezig bij UVV van 16.30 – 18.30 uur en bieden we de trainers de mogelijkheid om de materialen voor hun team op te halen. We willen de trainers die van plan zijn te trainen vragen om deze 2 dagen te gebruiken voor het afhalen van de materialen.  Voor het oppompen van de ballen na dit moment kan contact worden opgenomen met Henri Wolf.

  CONTACTINFORMATIE

  Contactpersoon jeugd: Youssef Ouchene, jeugdvoorzitter (voorzitter-jeugd@uvv-voetbal.nl) Contactpersoon uitgifte trainingsmaterialen: Marchel Neplenbroek  06 12712029 Contactpersoon ballenpomp: Henri Wolf, 0651528670 Wie Wander Brummel mist in deze organisatie: het bestuur heeft Wander – die echt weer graag wilde – gezien de richtlijnen gevraagd thuis te blijven. Wij willen hem graag gezond houden!   Hartelijk dank voor de medewerking UVV Voetbal bestuur