• Fysio voor iedereen binnen de vereniging: Samenwerking UVV en Fysio van Leeuwen zorgt voor kennis en kunde over het behandelen van blessures én het voorkomen hiervan

  Vanaf dit seizoen werkt UVV samen met Fysio van Leeuwen. Doel van de samenwerking is zorgen dat alle leden binnen de vereniging toegang krijgen tot diagnose en eventuele behandeling via Fysio van Leeuwen. De samenwerking is hierdoor bevorderlijk voor zowel het jongensvoetbal, het meidenvoetbal, alsook voor ons eerste elftal.

  Als UVV zijnde zijn we blij met deze samenwerking. We zetten hiermee een stap in de goede richting en door de samenwerking halen we veel kennis en kunde in huis. We willen als vereniging een bijdrage leveren aan de fysieke gezondheid van onze spelers. Sneller herstel, minder blessures en op tijd behandeld worden is dan essentieel en daar gaat Fysio van Leeuwen ons bij helpen.

  Spreekuur
  Elke maandag is er tussen 18:00-19:00 een spreekuur bij de vereniging in het EHBO hok (deze bevindt zich direct onder de kantine). Tijdens dit spreekuur wordt er door een van de fysiotherapeuten van Fysio van Leeuwen gekeken naar je blessure, stellen ze zo mogelijk direct een eerste diagnose en bespreken met speler (en eventueel met de ouder) het vervolg van de behandeling van de blessure die dan kan plaatsvinden in de praktijk.

  Intapen op zaterdag
  Aanvullend kan in overleg met de fysiotherapeut een afspraak gemaakt worden om op zaterdag ochtend je te laten intapen in de praktijk.

  Aanmelden voor het spreekuur?
  Het spreekuur is op afspraak en dus is aanmelden verplicht. Wanneer je je wilt aanmelden voor het spreekuur neem je contact op met jouw contactpersoon die hieronder staat vermeld. Jouw contactpersoon zal een afspraak afspreken met de fysiothereapeut die aanwezig is en je laten weten op welk tijdstip je welkom bent. 

  De contactpersonen zijn:

  • Miki Stojanovic: heren/jongens prestatie
  • Hans Sanders: meisjes/vrouwen prestatie
  • Stefan van Essen: meisjes/vrouwen recreatie
  • Roemer Coolen: heren/jongens recreatie
  • Youssef Talha: ZAT 1

  Namens het bestuur van UVV Voetbal
  Stefan van Essen