• UVV HEREN SENIOREN SELECTIE WEER VOLOP IN ACTIE VOOR HET NIEUWE SEIZOEN

 • Beste UVV-ers,

  We zijn blij om te delen dat de Heren Senioren selectie van UVV afgelopen zaterdag 29 juli vol energie is gestart met de eerste training voor het nieuwe seizoen. Met twee intensieve trainingssessies en een heerlijke verzorgde lunch tussendoor, staan we weer klaar om vol energie aan de slag te gaan.


  Veranderingen in de selectie

  Het komende seizoen zal de Heren Senioren selectie er iets anders uitzien dan vorig jaar. We hebben een aantal nieuwe spelers verwelkomd die zullen bijdragen aan een fitte en consistente selectie. De nieuwe selectie bestaat uit drie teams: Heren 1, Heren 2 en O23-1, met in totaal 63 spelers. Hieronder vind je wat algemene informatie over de teams:

  (1) Heren 1

  - Hoofdtrainer: Ilji van der Horst
  - Assistent-trainer: Youssef Talha
  - Keeperstrainer: Richard Brilleman (tevens voor Heren 2 en O23-1)
  - Teamleider: Herman van Breukelen
  - Verzorger: Brett Peeters
  - Grensrechter: Mark Verweij
  - Competitie: 4e klasse (E) Zaterdag

  (2) Heren 2

  - Trainer: Gerard van Rooijen
  - Competitie: Reserve 2e klasse (E) Zaterdag

  (3) O23-1

  - Trainer: Paul Schroder
  - Competitie: Divisie 4 (E)


  De definitieve teamindelingen worden bepaald tijdens het voorseizoen. We hebben verschillende oefenwedstrijden gepland om ervoor te zorgen dat we met een fitte en goed op elkaar ingespeelde selectie aan de competitie beginnen. Het wedstrijdprogramma wordt nog toegevoegd aan onze website.


  Optimale prestaties met ondersteuning van fysiopraktijk Hans van Leeuwen

  We begrijpen het belang van een fitte selectie en zijn verheugd om te kunnen mededelen dat fysiopraktijk Hans van Leeuwen ons zal ondersteunen bij ons streven naar optimale prestaties op het veld.


  Blijf op de hoogte

  Houd onze website en Instagram-account in de gaten voor updates over aankomende wedstrijden, wedstrijdresultaten en andere belangrijke nieuwtjes over de selectie. We kijken uit naar een geweldig seizoen en hopen jullie langs de lijn te zien om ons aan te moedigen.


  UVV. Plezier. Progressie. Prestatie.