• UVV JO16 1 groeit door en daar hoort professionele en representatieve kleding bij!

    UVV JO16-1 is een jong en talentvol selectieteam dat het nieuwe voetbalseizoen in de Hoofdklasse speelt onder leiding van een jonge maar ambitieuze trainer die komend seizoen het allerbeste uit de spelers zal gaan halen. De spelers zijn 14 en 15 jaar en de meesten hebben - of zitten midden in - hun groeispurt achter de rug. De kleding die zij nu reeds twee seizoenen hebben gedragen, is inmiddels veel te klein geworden, zeker voor een aantal nieuwe talenten.

    Vanzelfsprekend hoort het team er representatief en professioneel uit te zien en het vinden van sponsoren is ons (nog) niet gelukt, dat is ook wel logisch gezien de huidige en moeilijke omstandigheden waarin wij allen verkeren.

    Daarom doen wij een beroep op uw medewerking om voor iedere speler een mooi en nieuw kledingpakket aan te kunnen schaffen (wedstrijdtenue, sweaterpak, trainingstenue en een presentatiepak maken het helemaal compleet).

    Wilt u ook dat onze jongens er representatief bijlopen in het nieuwe voetbalseizoen en professionaliteit uitstralen? Steun ons dan en doneer! Dit kan al vanaf € 5,00. Namens UVV JO16-1 alvast heel hartelijk bedankt!

    Klik hier om te doneren.