• Op zaterdag 18 mei speelde UVV JO17-1 tegen JSV Nieuwegein JO17-1 om het kampioenschap in de promotiepoule van de 1ste klasse. UVV stond fier bovenaan zonder verliespunten en JSV was de trotse nummer 2 met maar 2 verliespunten dus dit waren duidelijk de 2 sterkste teams uit de promotiepoule.
    Vanaf het begin bleek het al een intense wedstrijd te worden met 2 teams die beiden voor de overwinning gingen. Na kansen over en weer kwam UVV op voorsprong door een mooie goal van Ben. De vreugde was echter van korte duur want na 25 minuten kreeg UVV een rode kaart en moest dus met 10 man verder. De rust werd nog met een voorsprong gehaald maar als snel in de 2de helft maakte JSV de gelijkmaker. Een ware thriller van een 2de helft volgde met kansen voor UVV maar ook met grote kansen voor JSV. Bloed, zweet en tranen en de reddende engel voor UVV was keeper Matthijs die met de ene na de andere sublieme redding JSV van scoren afhield. De krachten vloeiden langzaam weg bij beide teams en op het moment dat iedereen van een gelijkspel uitging maakte Luciandro in de laatste minuut de verlossende 2-1 voor UVV met uitzinnige vreugde als gevolg.
    Een geweldig resultaat voor dit team dat voor de 2de keer in 3 jaar kampioen wordt en dit jaar zelfs zonder enig puntverlies. Groot compliment voor Fred, Cor en hun topteam is dan ook op z’n plaats voor deze prachtige prestatie!!