• UVV Kleding

  Sponsorovereenkomst Quick

  Vanwege de uitstraling en herkenbaarheid hecht UVV Voetbal grote waarde aan een uniforme kledinglijn. In samenwerking met Ralph Sports en Quick heeft het bestuur van UVV Voetbal de onderstaande kledingpakketten samengesteld. Uiteraard is het mogelijk om de pakketten aan te passen aan het aantal spelers van uw team. In de onderstaande pakketten zijn wij uitgegaan van 10 (F&E) en 14 (senioren, A, B, C, D-elftallen) spelers. Voor ieder afgenomen kledingpakket ontvangt UVV Voetbal van Ralph Sports 10% van de aanschafwaarde van dat pakket.

  Het is niet toegestaan om teams of elftallen met andere zaken uit te rusten dan die in de genoemde pakketten zijn beschreven. Tevens is het niet toegestaan om genoemde zaken bij een andere leverancier en/of ander kledingmerk aan te schaffen. Indien dit toch wordt gedaan dan dient de betrokkene(n), op eerste verzoek van het bestuur van UVV Voetbal, deze zaken aan de leverancier te retourneren en nieuwe bij Ralph Sports aan te schaffen.

  Wedstrijdpakketten voor spelers

  Brons
  O8 t/m O12

  Voor 10 spelers shirts, shorts, sokken inclusief 1 kleurbedrukking & nummering en 1 paar keepershandschoenen.

  O13 t/m O19 + Senioren
  Voor 14 spelers shirts, shorts, sokken inclusief 1 kleurbedrukking & nummering en 1 paar keepershandschoenen.

  Zilver: zie brons + lange broek en sweater.
  O8 t/m O12
  O13 t/m O19 + Senioren

  Goud: zie zilver + tas.
  O8 t/m O12
  O13 t/m O19 + Senioren

  Diamant: zie goud + coachjas.
  O8 t/m O12
  O13 t/m O19 + Senioren

  Trainingspakketten voor spelers

  Goud

  O8 t/m O12
  Voor 10 spelers trainingstenue en sokken inclusief 1 kleurbedrukking & nummering.

  O13 t/m O19 + Senioren
  Voor 14 spelers trainingstenue en sokken inclusief 1 kleurbedrukking & nummering.

  Diamant: zie goud + lange broek en jack.

  O8 t/m O12 

  O13 t/m O19 + Senioren

  Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 10% korting, maar onder voorbehoud van prijswijzigingen. Uiteraard is het ook mogelijk om individueel of als team kleding aan te schaffen, waarbij u ook 10% korting ontvangt. Mocht u een team/elftal willen sponsoren of kleding aanschaffen, dan verzoeken wij u om contact met Ralph Sports op te nemen of de winkel te bezoeken.

  Onderaan ziet u een schets van het tenue

  Duurzaam sponsoren

  Bijna alle teams van UVV Voetbal zijn aangekleed door een sponsor. De gesponsorde kleding wordt aan een team of elftal in bruikleen gegeven en gaat minimaal twee jaar mee. Doordat aan het einde van het seizoen de complete teamkleding aan de materiaalcommissie wordt overgedragen, kan deze kleding vaak, als de spelers eruit gegroeid zijn, nog door een ander team worden gedragen. Afgelopen seizoen is een aantal teams nog in het nieuw gestoken, zodat over 2-3 jaar heel UVV Voetbal in de uniforme kledinglijn loopt.

  Ralph Sports
  ’t Sluisje 10
  3438 AH Nieuwegein
  030-6022177
  info@ralphsports.nl
  Openingstijden: ma 13.00-18.00 uur, di-vr 10.00-18.00 uur, za 9.00-16.00 uur