• UVV Kleding

  Kledingsponsoring
  Het bestuur van UVV Voetbal een sponsorovereenkomst aangegaan met het kledingmerk Quick en is de sponsorovereenkomst met onze exclusieve leverancier, Ralph Sports, opengebroken en met 6 jaar verlengd. Het komend seizoen speelt UVV Voetbal in de exclusieve kledinglijn van Quick voorzien van ons nieuwe logo. Deze kledinglijn is uitsluitend bij Ralph Sports aan te schaffen, waarbij is overeengekomen dat Ralph Sports als enige leverancier ons beschermde logo mag gebruiken.

  Vanwege de uitstraling en herkenbaarheid hecht UVV Voetbal grote waarde aan een uniforme kledinglijn. In samenwerking met Ralph Sports en Quick heeft het bestuur van UVV Voetbal de onderstaande kledingpakketten samengesteld. Uiteraard is het mogelijk om de pakketten aan te passen aan het aantal spelers van uw team. In de onderstaande pakketten zijn wij uitgegaan van 10 (F&E) en 14 (senioren, A, B, C, D-elftallen) spelers. Voor ieder afgenomen kledingpakket ontvangt UVV Voetbal van Ralph Sports 10% van de aanschafwaarde van dat pakket.

  Het is niet toegestaan om teams of elftallen met andere zaken uit te rusten dan die in de genoemde pakketten zijn beschreven. Tevens is het niet toegestaan om genoemde zaken bij een andere leverancier en/of ander kledingmerk aan te schaffen. Indien dit toch wordt gedaan dan dient de betrokkene(n), op eerste verzoek van het bestuur van UVV Voetbal, deze zaken aan de leverancier te retourneren en nieuwe bij Ralph Sports aan te schaffen.

  Wedstrijdpakketten voor spelers

  Brons
  F & E teams

  Voor 10 spelers shirts, shorts, sokken inclusief 1 kleurbedrukking & nummering en 1 paar keepershandschoenen.

  Senioren, A, B, C, D-elftallen 
  Voor 14 spelers shirts, shorts, sokken inclusief 1 kleurbedrukking & nummering en 1 paar keepershandschoenen.

  Zilver: zie brons + lange broek en sweater.
  F & E-teams
  Senioren, A, B, C, D-elftallen

  Goud: zie zilver + tas.
  F & E-teams
  Senioren, A, B, C, D-elftallen

  Diamant: zie goud + coachjas.
  F & E-teams

  Senioren, A, B, C, D-elftallen


  Trainingspakketten voor spelers

  Goud

  F & E-teams
  Voor 10 spelers trainingstenue en sokken inclusief 1 kleurbedrukking & nummering.

  Senioren, A, B, C, D-elftallen
  Voor 14 spelers trainingstenue en sokken inclusief 1 kleurbedrukking & nummering.

  Diamant: zie goud + lange broek en jack.

  F & E-teams

  Senioren, A, B, C, D-elftallen


  Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 10% korting, maar onder voorbehoud van prijswijzigingen. Uiteraard is het ook mogelijk om individueel of als team kleding aan te schaffen, waarbij u ook 10% korting ontvangt. Mocht u een team/elftal willen sponsoren of kleding aanschaffen, dan verzoeken wij u om contact met Ralph Sports op te nemen of de winkel te bezoeken.

  hier treft u een schets van het wedstrijdtenue. 

  Duurzaam sponsoren
  Bijna alle teams van UVV Voetbal zijn aangekleed door een sponsor. De gesponsorde kleding wordt aan een team of elftal in bruikleen gegeven en gaat minimaal twee jaar mee. Doordat aan het einde van het seizoen de complete teamkleding aan de materiaalcommissie wordt overgedragen, kan deze kleding vaak, als de spelers eruit gegroeid zijn, nog door een ander team worden gedragen. Afgelopen seizoen is een aantal teams nog in het nieuw gestoken, zodat over 2-3 jaar heel UVV Voetbal in de uniforme kledinglijn loopt.

   

  Ralph Sports
  ’t Sluisje 10
  3438 AH Nieuwegein
  030-6022177
  info@ralphsports.nl
  Openingstijden: ma 13.00-18.00 uur, di-vr 10.00-18.00 uur, za 9.00-16.00 uur