• MINI-PUPILLEN

 • Wil je zoon of dochter de nieuwe Frenkie de Jong, Lieke Martens of Marco van Basten worden en is hij of zij 4, 5 of 6 jaar?

  Bij UVV kun je met veel plezier beginnen met voetballen op jonge leeftijd. Onze mini-pupillen zijn de lichtingen O7 (2017), O6 (2018) en O5 (2019/2020). De O7-lichting heten de Tijgers, de O6-lichting zijn de Kabouters en de O5-lichting worden de Mini-Kabouters genoemd.

  Als vereniging zijn we bezig om kinderen met veel plezier te laten voetballen en zijn spelers in kleine stapjes bezig met hun ontwikkeling. De basis van het voetballen wordt aan onze jonge spelers aangeleerd en iedereen krijgt goede begeleiding zodat spelers in een veilige omgeving zichzelf kunnen ontwikkelen.

  UVV vindt het daarnaast belangrijk dat je bij de mini-pupillen kennismaakt met UVV als vereniging. We willen als vereniging kinderen vanaf jongs af aan opleiden tot een echte UVV-speler. Die typeren wij als een speler die met lef speelt, met plezier het spelletje beleeft, wil beter worden en wil als teamspeler wil spelen. Ook ouders worden betrokken en meegenomen om echt onderdeel te worden van de vereniging zodat we samen een echt wij-gevoel creĆ«ren. UVV is tenslotte een vereniging van en voor iedereen. 

  Komt je zoon of dochter uit 2017, 2018, 2019 of 2020, meld je dan aan op onze aanmeldpagina! Voor vragen, check de mailadressen hieronder:

  2017 | tijgers@uvv-voetbal.nl 
  2018 | kabouters@uvv-voetbal.nl
  2019/2020 | mini@uvv-voetbal.nl