• UVV STELT HEREN 1 HOOFDTRAINER ILJI VAN DER HORST AAN VOOR HET SEIZOEN 2023-2024

 • Beste UVV’ers,

  We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een hoofdtrainer hebben aangesteld voor UVV Heren 1. Na een zoekproces hebben we Ilji van de Horst aangesteld om het hoofdtrainer schap op te pakken en UVV Heren 1 te leiden. Youssef Talha blijft als assistent actief, de spelersgroep kent hem jaren en heeft een goede band met de spelers die hem door en door kennen als de UVV’er. Herman van Breukelen vervult de rol als leider en tot slot is Mark Verweij de vaste grensrechter voor de Heren 1-selectie.

  Ilji als trainer

  Ilji van de Horst komt naar UVV met meer dan 20 jaar coaching ervaring en heeft eerder gewerkt in de jeugd bij SCH ’44, VV De Meern en Elinkwijk en Vreeswijk en bij de senioren als hoofdtrainer bij, SV de Vecht, Altius en als assistent bij derdedivisionist Hercules. We waren onder de indruk van zijn plan om Heren 1 naar een hoger niveau te tillen, zijn winnaarsmentaliteit, zijn voetbalpassie en hoe hij bezig is met zijn progressie als trainer en daarmee de progressie van de spelers.

  “Als trainer speel ik graag aanvallend voetbal en heb ik een duidelijke visie. Ik vind het belangrijk dat er plezier is binnen het team. Graag werk ik samen met andere trainers, begeleiders en het bestuur om de vereniging naar betere prestaties te brengen. Ook vind ik dat je jeugd de toekomst heeft en dat je eenmaal in de senioren het proces van deze jeugd verder dient te ontwikkelen. Ik ben blij en trots om bij UVV als hoofdtrainer aan de slag te gaan en kijk uit naar een mooi en sportief seizoen.”

  Verwachting UVV

  Wij zijn ervan overtuigd dat Ilji van der Horst de vaardigheden en visie heeft die nodig zijn om Heren 1 verder te brengen. Met zijn leiderschap en expertise zijn we ervan overtuigd dat we verbeteringen zullen zien in onze prestaties op het veld, evenals in de progressie van onze spelers.

  Tot slot willen we Moustapha Talha bedanken voor zijn inzet en activiteiten die hij heeft verricht om het niveau van UVV Heren 1 te verhogen.

  Het bestuur en de technische commissie.

  UVV. Plezier. Progressie. Prestatie.