•  

  Het bestuur van UVV Voetbal is trots dat Mihail Stojanov (beter bekend als Miki) aangesteld is als het nieuwe Hoofd Jeugd Opleidingen bij UVV Voetbal. Geheel in lijn met het beleid om het UVV DNA zoveel mogelijk te behouden zijn we blij dat Miki bij de club waar hij in zijn jeugd gespeeld heeft aan de slag is gegaan.

   

   

  Mihail Stojanov heeft zijn ervaringen als trainer opgedaan bij verschillende voetbalclubs op verschillende niveaus: o.a. Elinkwijk, SV Houten en de Graafschap voordat hij weer terugkwam bij UVV waar hij ook al jaren actief is als trainer van verschillende selectie elftallen. Daarnaast is Miki ook actief als scout voor PSV. Wij zijn blij dat Miki voor UVV Voetbal gekozen heeft.

   

  Zijn ervaringen bij regionale topverenigingen en betaald voetbalorganisaties zet Miki nu, samen met de rest van het team van Technisch Zaken van UVV Voetbal, in voor de jongenstak van UVV. Miki is recent begonnen in zijn rol maar loopt al jaren rond bij UVV.

   

  Miki Stojanov: “Er is al begonnen om op andere manieren te trainen: Zo zullen we in de onderbouw de selectieteams op verschillende ondergronden gaan spelen zoals gras, kunstgras, zaal en verharding zoals ze dat ook in de jeugd bij betaald voetbalorganisaties doen.”

   

  Manager Technische Zaken Marchel Neplenbroek: “Wij willen herkenbaarheid inbrengen aan de manier van spelen in al onze teams en daarom zal UVV staan voor aanvallend voetbal en pressing. Miki gaat trainingen voorbereiden die binnen onze visie passen en die gebruikt worden bij clubs uit de (inter)nationale voetbalcompetities.”

   

  Voorzitter Xander Coolen: “We willen op deze manier al onze spelers de juiste opleiding bieden, zowel breedte als selectie: zodat iedereen op zijn niveau progressie kan maken. Naast het opleiden van jeugdspelers zal Miki ook extra aandacht besteden aan het ondersteunen van alle jeugdtrainers, samen met de rest van Technische Zaken.

   

  “Miki Stojanov: Nu al zijn er spelers die bij UVV gevoetbald hebben die de stap naar Betaald Voetbal Organisaties maken. Dat zal in de toekomst ook gebeuren. Wij hebben als doel de UVV-jeugd terug te brengen naar de top van de amateurs en uiteindelijk door te laten stromen naar UVV 1.”