• UVV Voetbal neemt afscheid van- en bedankt Ralph Sports

  De kogel is na veel wikken en wegen door de kerk. Na een uitgebreid en intensief traject heeft UVV Voetbal besloten het nieuwe kledingcontract te sluiten met Kogros Sport uit Numansdorp. Met het afsluiten van dit contract nemen we daarmee dan ook afscheid van onze jarenlange partner Ralph Sports uit Nieuwegein.

  Ralph Sports heeft jarenlang tot grote tevredenheid zich ingezet om UVV zo maximaal mogelijk te ondersteunen en ontzorgen bij de levering van onze kleding. UVV Voetbal heeft echter besloten om de afhandeling van onze team en sponsorkledingverkoop in eigen hand te nemen en hiervoor niet langer gebruik te maken van Ralph Sports.

  Een groot dank je wel is wat betreft het bestuur van UVV Voetbal dan ook zeker op zijn plaats. Middels dit bericht willen we dan ook onze blijk van waardering en dank aan Ralph Sports geven voor de jarenlange samenwerking op het gebied van team en sponsorkleding.

  Helemaal afscheid nemen doen we niet want UVV Voetbal zal nog steeds waar mogelijk voor andere materialen zoals ballen, ballenzakken, pionnen en hesjes bij Ralph blijven en uiteraard kunt u ook gewoon bij hun terecht voor andere sportartikelen.

  Mede namens het bestuur van UVV Voetbal,

  Kledingcommissie
  UVV Voetbal

 •