• De heren acteren volgende jaar in de 1ste klasse. De kampioenschapswedstrijd van maandag 8 april 2019 tegen f.c. Lesley Boys 1 beloofde een zeer spannende wedstrijd te worden. Dit was het ook! UVV begon zeer sterk aan de wedstrijd, waarbij veel kansen werden gecreëerd. Dit resulteerde al in een snelle 1-0.
    Na 15 minuten spelen kwamen de gasten beter in hun spel en ook zij begonnen kansen te creëren. Echter waren het de heren van UVV die met mooie combinatie voetbal de 2-0 maakte. Dit was ook de ruststand. Ook in tweede helft werd in hoog tempo gevoetbald, het was een genot voor het oog. Echter was het f.c. Lesley Boys die sterk aan de tweede helft begonnen. Door geweldig keeperswerk van de doelman van UVV werd voorkomen dat de gasten een aansluitingstreffer zouden maken. In de tweede helft loopt UVV 1 al snel uit naar 3-0 en blijft daarna uiterst geconcentreerd verdedigen. Er worden weinig kansen weg gegeven. Lesley Boys weet daarna nog wel een aansluitingstreffer te maken, maar na de 4-1 was het verzet bij de gasten definitief gebroken.

    Het was een zeer sportieve wedstrijd, waarbij de scheidsrechter een prima pot gefloten. Bij het laatste fluitsignaal was de ontlading groot bij de heren van UVV. Een jaar van hardwerken, vallen en opstaan, sterke en mindere periodes is het toch gelukt om kampioen te worden in de 2de klasse. Hierdoor schrijven de heren van UVV 1 historie door de eerste zaalteam van UVV te zijn die voor het eerst gaat uitkomen in de 1ste klasse. Gefeliciteerd heren!!!