• Continu├»teit borgen, doorstroom bevorderen: UVV(A) rollen samen plannen uitbreiding uit en intensiveren samenwerking

  UVV Voetbal en de Utrechtse Vrouwen Voetbal Academie (UVVA) hebben de afgelopen 2 jaar in pilot vorm samengewerkt. De gedachte was onderzoeken of een volwaardige prestatieve meiden- en vrouwen voetbal tak neerzetten bij UVV onder primaire verantwoording van trainers en begeleiding van UVVA professionals tot de mogelijkheden zou behoren.

  Beide partijen zijn tevreden en zien een versterking van de samenwerking zitten. Daarom zijn wij vanuit UVV blij en trots om samen met UVVA de volgende stap voor het meiden- en vrouwenvoetbal aan te kondigen:

   

  Vanaf seizoen 2022-2023 starten UVV(A)

  Selectie Vrouwen 1 op de Paperclip

   

  Met deze stap en de continuering van UVV(A) MO20 op landelijk niveau, UVV(A) MO17 op semi-landelijke 4de Divisie en UVV(A) MO16 (2007/2008) in de Jo15-competitie zetten we de volgende stap in het opbouwen van een volwaardige prestatieve Meiden- en vrouwen pyramide bij UVV Voetbal.

  Achter de schermen wordt er al druk gewerkt aan de nieuwe samenstellingen, maar wordt er - net als voorgaande jaren - rekening gehouden met nieuwe instroom. 

  Uiteraard blijven we naast de prestatieve tak ook investeren in onze recreatieve selecties zodat prestatie en recreatie samen optrekken en meiden- en vrouwenvoetbal bij UVV tot grote hoogtes stijgen. 

  • Denk jij dat je het in je hebt om het maximale van jezelf te vragen en geven?
  • Kun en wil jij onze huidige speelsters uitdagen en er deel van uitmaken? 

  Neem dan snel contact op via info@uvva.nl of stefan@uvv-voetbal.nl

  Namens het bestuur,

  Stefan van Essen
  Bestuurslid meiden- en vrouwenvoetbal