•  

  Beste Sportvrienden,

  De coronacrisis heeft hard toegeslagen. Het heeft een grote invloed op ons dagelijks leven. Zo zijn er b.v. tot 1 juni geen georganiseerde sportactiviteiten mogelijk. Erg vervelend voor sporters. Maar er speelt nog meer. Uiteraard de gezondheidsproblemen. Veel mensen komen daarnaast ook in de financiële problemen door werkloosheid of afnemende inkomsten als zelfstandige. Dit zorgt er voor dat er een grote toestroom van mensen is, die een beroep doen op de Voedselbank. Helaas heeft de Voedselbank Vleuten/De Meern/Leidsche Rijn grote moeite om voldoende voedsel binnen te halen. Concreet: de Voedselbank heeft nog voor twee weken voedsel. Er komen wekelijks ruim 150 huishoudens bij de Voedselbank. Dit aantal zal naar alle waarschijnlijk nog flink gaan groeien.

  Vanuit meerdere verenigingen in Vleuten/De Meern/Leidsche Rijn willen wij een handje helpen. Op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 april staan wij  tussen 14.00 en 19.00 bij Fysio van Leeuwen op Zandweg 86 in de Meern klaar om voedsel in te zamelen. Vooral houdbaar voedsel is belangrijk. We hopen op een grote opbrengst. Dus kom langs en steun de Voedselbank.

  Uiteraard houden we ons aan alle voorwaarden die door het RIVM worden gesteld. Er is beperkte parkeergelegenheid, dus kom vooral lopend of met de fiets. Lukt het niet om langs te komen en wilt u toch voedsel doneren?  Dan komen wij het halen. Neem dan even contact op.  Eelco.Koot@hu.nl

  Een financiële bijdrage is ook van harte welkom. Deze kan worden overgemaakt aan V.V. De Meern, NL12 RABO 0341 4544 86 o.v.v. Actie Voedselbank. Aan het einde van de actie maken wij dit geld dan over naar de Voedselbank.

  Tevens willen wij iedereen vragen deze actie bekend te maken via social media

  Deze actie wordt ondersteund door de besturen van V.V. De Meern, PVCV, Desto, UVV,  MHC Fletiomare,  Watervlo, en LTC Vleuten de Meern

   

  We hopen op een geweldige opbrengst