• Hoi UVV-er!

  Achter de schermen zijn we druk geweest met de verwerking van alle foto's tot een mooi voetbalplaatjesalbum. Deze ligt dan ook op dit moment bij de drukker en we zijn er nu al supertrots op!

  Graag willen wij jullie dan ook uitnodigen voor De Kick-Off:

  Zaterdag 19 oktober om 12.00 uur nodigen wij alle leden, dus jou,uit in de kantine!(alles duurt ongeveer een uurtje)

  Daar worden de prijzen van de prijsuitreikingen* en de albums uitgereikt. We starten om 12.00 uur.Wij willen de albums graag per team uitreiken. En je mag dan aan je leider/teammanager doorgeven met hoeveel je naar de uitreiking komt! Behoor je nou niet tot een team maar vind je het toch leuk om te komen, voel je gewoon van harte welkom! Overigens is er ook een aantal hele leuke wedstrijden op ons mooie complex zo rond deze actie dus ga daar ook lekker kijken! (of zelf spelen uiteraard als je in een van deze teams speelt ;-) )

  Waarom is deze editie extra leuk? Iedereen die op de foto is geweest krijgt namelijk zijn eigen album met zijn eigen plaatje!!

  *Verder zijn er dus op Instagram en Facebook DEEL EN WIN actieszodat iedereen van UVV ook nog een leuke prijzen kan winnen. (ook die reiken we op de 19e uit dus mis het niet)

  Je mag uiteraard nual volgen, delen en liken:

  Insta:        https://www.instagram.com/uvv_voetbal/ (word jij de 500e volger?)

  Facebook: https://www.facebook.com/Uvvvoetbal/

  LinkedIn:  https://www.linkedin.com/company/uvv-voetbal-since-1902/ (hier staat ook een leuk filmpje met foto's)

  Ps mocht je niet op de foto zijn geweest dan ligt er helaas geen album met persoonlijk plaatje voor je klaar.

  Natuurlijk zijn er wel vanaf maandag 21 oktober losse albums te koop bij een van de vier AH's: De Meern, Vleuten, Vleuterweide en Terwijde.

  Tot de 19e!

  Communicatieteam UVV Voetbal