• Spelbegeleiders gezocht

  Fluit jij wel eens een wedstrijd op half veld bij je kind? Of sta je langs de lijn je wel eens te bedenken dat kan ik ook of zelfs beter?  Of zou je eigenlijk wel eens willen fluiten bij je kind, maar wil je graag eerst de beginselen van het fluiten onder de knie krijgen? Dan zoeken we jou!
   
  Binnenkort start bij UVV de KNVB cursus voor ‘pupillenscheidsrechter’. Deze cursus staat open voor jeugdige UVV-ers die jeugdscheidsrechter bij de club willen worden. Maar nu is er ook plaats voor gemotiveerde vaders en moeders die het leuk vinden om het fluiten (op een half veld) te leren. Momenteel is er nog plek voor circa 10 ouders. We zoeken met name ouders die willen fluiten bij de JO10-JO11-JO12 (maar in de hogere leeftijdsklasses mag ook!)
   
  Het is een korte cursus van 2 bijeenkomsten van ca 2,5 uur. Hier leer je alle spelregels die horen bij het 8 tegen 8 voetbal. Ook oefen je de geleerde vaardigheden in de praktijk. Na afronding van de cursus mag je jezelf een heuze ‘Pupillenscheidsrechter’ noemen en is het team van jouw zoon of dochter altijd verzekerd van een goede scheidsrechter. Als je wilt, kan je ook de scheidsrechterspool van UVV komen versterken (één van de vrijwilligerstaken die je bij UVV kunt vervullen).
   
  De data waarop de cursus plaatsvindt, worden op een later moment in overleg met de KNVB bepaald. Heb je interesse? Meld je dan snel aan per email aan scheidsrechter@uvv-voetbal.nl