• Beste spelers, teammanagers, trainers, vrijwilligers, betrokkenen,

  Nog een aantal weken en dan komt het eerste deel van dit bijzondere seizoen 2020-2021 ten einde.
  In overleg met onze jeugdvoorzitter Youssef Ouchene en UVV Technische Zaken hebben we besloten om het weekend van zaterdag 19- en zondag 20 december de laatste activiteiten te laten plaatsvinden voor dit jaar.

  In de praktijk zullen er door het wedstrijdsecretariaat op zaterdag 19 december voor het laatst dit jaar onderlinge wedstrijden worden ingepland op ons complex. Wel kunnen er op de zondag 20 december nog de reguliere trainingen plaatsvinden. Vanaf maandag 21 december tot en met zondag 3 januari zal het complex volledig gesloten zijn voor alle UVV Voetbal activiteiten (trainingen en wedstrijden). Wij verzoeken jullie om dit voortijdig kenbaar te maken bij trainers, spelers en ouders zodat niemand voor een verrassing komt te staan.

  Het is een bijzonder jaar geweest voor ons allemaal en zeker ook onze meisjes en jongens. Even 2 weken de tijd nemen om weer helemaal op te laden is daarom belangrijk.
  We willen iedereen bedanken voor jullie hulp en support in deze maanden en we hopen ook in januari, als we hopelijk de competitie weer langzaam op kunnen starten, een beroep op jullie te mogen doen.

  Geniet de komende weken nog even van het voetballen en blijf gezond. In januari 2021 gaan we dan weer verder met onze mooie club UVV.

  Met vriendelijke groeten,
  Henri Wolf-Stefan van Essen
  UVV Wedstrijdsecretariaat
  wedstrijdsecretariaat@uvv-voetbal.nl