• WORD JIJ ONZE NIEUWE ENERGIEKE VOETBALTRAINER?

 • Hey jij daar, enthousiaste voetbaltrainer!

  Klaar voor een uitdaging? Wij zijn een groep gezellige dames van 30 jaar en ouder die dol zijn op voetbal! Maar, eerlijk is eerlijk, we kunnen wel wat hulp gebruiken om onze tegenstanders te verslaan. Daarom zijn we op zoek naar een trainer met de juiste skills om ons naar de overwinning te leiden.

  We zijn een groep van ongeveer 14 enthousiaste dames, sommigen met voetbalervaring, anderen niet. Wat ons zo leuk maakt, is dat we niet alleen een ontzettend gezellig en gemotiveerd team zijn, maar ook dat we elkaar positief coachen. Het teamgevoel staat bij ons voorop, we ruimen de pionnen, doeltjes en ballen zelf op en zijn heel leergierig om met z'n allen beter te worden in het voetbal.

  Op dit moment zijn wij op zoek naar een ervaren voetbaltrainer die het een uitdaging vindt om ons dames 30+ team het beste uit zichzelf te laten halen.

  We zoeken een trainer die:

  • Enige ervaring met training geven heeft.
  • Niet schroomt om positieve feedback te geven.
  • Tips en tops helder kan overbrengen en het persoonlijk maakt.
  • Iemand die samen met ons wil werken aan onze voetbal skills, maar ook onze gezellige sfeer weet te waarderen.
  • Beschikbaar is op de trainingsdagen (ma + woe) en op wedstrijdavonden (vrij 7 x 7 competitie) om als coach aanwezig kan zijn.

  Ben je enthousiast geworden? Wil je eens kennismaken met het team? We nodigen je van harte uit om op een van de trainingsdagen langs te komen. En wie weet, vind je het al leuk om een training te geven? Wij dagen je uit! 😊

  Durf jij de uitdaging aan? Stuurdan een e-mail naar: coordinatormeiden@uvv-voetbal.nl om een afspraak te plannen.

  Laat deze kans niet liggen en kom ons team versterken! Wie weet sta jij binnenkort samen met ons te juichen op het veld!